rrusek16 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Cześć Mam ogromny problem, szukam roweru szosowego. Jestem początkującym w tym sporcie, dlatego potrzebuje pomocy. Jedyne na czym jeździłem to zwykły "góral". Mam 16 lat i chce spróbować tego sportu na poważnie. Mam nadzieje, że mi pomożecie. Ważne info: Ilość kasy przeznaczonej na rower: 2000 - 2500zł Waga: 58kg Wzrost: 177cm Potrzebuje cennych wskazówek, jakis propozycji. Rower chce kupić jak najszybciej na pewno przed 1 września, ponieważ planuje jakieś wyjazdy... PS teraz jest chyba w porządku?? Jestem nowy, jak coś to poprawcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro93 Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Mam na sprzedaz b.dobra szose na osprzecie CAMPAGNOLO w cenie 1200 do nego. ;p jak na poczatkujaca osobe w tym sporcie to bedzie bardzo dobra ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.