Kubello Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Zastanawiam się jaki rower kolarski kupić po raz pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Rower kolarski.... Hm... Jest kolarstwo górskie, kolarstwo szosowe... Pewnie chodzi Ci o te drugie, ale sprecyzuj nam to. Do tego przydałby się Twój wzrost i budżet jaki chcesz przeznaczyć na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubello Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Tak,chodzi mi o kolarstwo szosowe. Jeśli chodzi o wzrost to mam 11 lat,więc za wysoki to ja nie jestem,mam 155cm. Budżet gdzieś do 3000 zł. To ma być kolarka taka na pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus025 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Jakoś nie wyobrażam sobie jedenastolatka na kolarzówce...xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 A bierzesz pod uwagę to, że ten rower za dwa lata może być już na Ciebie za mały ?? I wtedy co z nim zrobisz ? Nie szkoda Ci na razie tyle kasy na rower ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus025 Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 No właśnie - nie opłaca ci się kupować tak drogiego roweru żeby go za rok, dwa odstawić...trochę by szkoda było...proponuję wyciskać na jakimś tanim rowerku na razie( sam jeżdżę tak mocniej od 13 roku życia ale pocinałem na zwykłej "damce" tak ze 4 razy w tygodniu po ok 40km - nistety po każdym wyjeździe coś nawalało. Takie uroki bardzo taniego roweru, a kosztował 250złNOWY!!). Droższy rower kupiłem dopiero rok temu:) Dałem 1400zł i może nie jest to jakiś cud techniki ale po 5kkm żadnych wad...podsumowując poczekaj z zakupem - pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro93 Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Ja mam na sprzedaż szose na osprzecie CAMPAGNOLO za 1200 do nego. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.