rmn1 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 A więc tak, prze zimę planuje zmienić napęd w moim rowerze. I zastanawiam się nad taką kombinacją: po lewej grip z mikroindeksacją, a po prawej trigger. Ktoś tak wogle jeździ? Przeciw wskazań nie ma, a jak to wygląda na kierownicy? Ktoś potrafi znaleźć zdjęcie takiego zestawu? Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Zmieniać biegi możesz czym chcesz, może być nawet z lewej Sram z prawej Shimano, jeśli Ci to pasuje ..., inna sprawa to wygląd, ale to Twój rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ale czy ktoś tak kombinuje? Znalazłem jedno zdjęcie, tragedii nie ma: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Czy ktoś kombinuje nadal, nie wiem. Ale znalazłem jakiś stary temat na mtbr: klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.