jeltz Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Mam problemy z tłoczkiem w tylnym hamulcu. Odwiedziłem dwa serwisy w Warszawie (iX Żoliborz oraz Trybik), ale dowiedziałem się, że przy Formuli mi nie pomogą. Znacie kogoś w Warszawie kto będzie dysponował wiedzą i częściami, aby serwisować hamulce Formula Oro? Ewentualnie jeśli nie Warszawa to gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Airbike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ewentualnie jeśli nie Warszawa to gdzie? U autora posta powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Skasowałem przez przypadek posta. Chyba o mnie chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Tak, o ciebie - tanio i polecam. Jeśli chodzi o same części do Oro, kiedyś szukałem jakiegoś przedstawiciela Gregorio w Wawie, żeby sprowadzić sobie tą najmniejszą uszczelkę przy zaworze do odpowietrzania i znalazłem chyba w okolicy Pl. Zbawiciela (przy Armii Ludowej?) - możesz poszukać, ja się ostatecznie nie skontaktowałem, bo "kit" wychodził bardzo drogo, a uszczelka jakoś dawała radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.