Kondzio999 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Hey,to mój 1 temat,więc proszę o wyrozumiałość. A sprawa wygląda następująco: Zamówiłem sobie na allegro manetki firmy Shimano model SL-TX 30 i dopiero dzisiaj się kapnąłem że zamówiłem tylko same pokrętła bez mocowań. Może nie mam racji więc podaje link do tych manetek: http://allegro.pl/ma...1736771311.html Proszę,napiszcie mi jak ja mam je zamontować,bo nie mam zielonego pojęcia(bo na tym zdjęciu z aukcji wygląda że to są same pokrętła bez żadnych mocowań) Oczywiście manetki jeszcze nie przyszły. Proszę o szybką odpowiedz:) Z góry dzięki A to zdjęcie tych manetek,jakie było na aukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 to chyba jest do klamkomanetek, ale moze sie myle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kondzio999 Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Tak,chciałem mieć klamkomanetki,ale nie mam jak ich zamocować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Zdjęcie powinno wszystko wyjaśnić: Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kondzio999 Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Wielkie dzięki,to zdjęcie rozwiewa moje wątpliwości:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.