TrzecieKolo Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Witam, poczytałem trochę o jeżdżeniu na kilku łańcuchach, i postanowiłem wypróbować tą taktykę. Chcę wymieniać 2 łańcuchy co 600km. Na razie mam KMC 9s. Chciałbym jakiś inny, żeby mieć porównanie. Przymierzałem się do kupna Sram PC-971, ale na zagranicznych forach sporo się naczytałem, że często się ludziom zrywają w terenie po dość małym przebiegu. Ja 90% jeżdżę w lesie, a jak nie w lesie to po schodach i innych przeszkodach betonowej dżungli Co mi polecicie? Tak w cenie z 80pln, max 100. Ze spinką ofcourse Mój napęd: Korba Truvativ Blaze 2.0 24/36 w/rockguard Kaseta Sram PG 950 9s 11-34 Przerzutka przednia Shimano Deore Przerzutka tylnia Shimano SLX shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psycho Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja jeżdżę właśnie na tym łańcuchu Srama i nigdy mi się nie zerwał (raz puściła spinka). Kupiłem go na początku sezonu 2010 i do dzisiaj wygląda jak nowy mimo, że głównie jeżdżę w trudnym terenie i nie unikam błota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 ok, to punkt dla srama, jakieś alternatywy? Sram mi się od początku podobał, no i pozytywne opinie o tych spinkach złotych ;P Tyle, że później natknąłem się na te opinie z zagramanicznych forów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 mam 2 takie, po 3 tys juz troche rozklepane, ale daja rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.