Long023 Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Szanowni koledzy i koleżanki. Już od pewnego czasu drążę w sieci temat pulsometru z nadajnikiem bluetooth firmy POLAR model LS-14. Niestety nie udało mi się uzyskać odpowiedzi, ani od sprzedawców ani od producenta telefony czy ww nadajnik jest kompatybilny z telefonem Samsung Galaxy S. Wysłałem e-maila do techników z sports-tracker w Finlandii i otrzymałem odpowiedź pozytywną co oczywiście nie oznacza, że tak jest gdyż może wyszli z założenia , że dobra reklama dźwignią handlu . Do czego zmierzam...poszukuję kogoś z Katowic bądź okolic kto posiada taki pas (Nokia Polar LS-14) i umożliwiłbym mi sprawdzenie czy jego pas zadziała z moim telefonem. Oczywiście podjadę we wskazane miejsce. Z góry dzięki i czekam na wieści. Pozdrawiam
rzezniol Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam! Mam ten nadajnik i z SonyEricssonem x10 (tez android) nie mam problemu. Bez obaw Samsung tez bedzie kompatybilny ... Bluetooth to okreslony standard, norma ... musi dzialac ... Jak sie zdecydujesz kupic ten pulsometr to w dobrej cenie były w Katowicach na Gliwickiej (blizej Chorzowa) nie potrafie teraz zlokalizowac paragonu, ale jak znajde dam dokladniejszy namiar. A jak chcesz koniecznie testowac zapraszam do Radzionkowa. Pozdrawiam
Long023 Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam! Mam ten nadajnik i z SonyEricssonem x10 (tez android) nie mam problemu. Bez obaw Samsung tez bedzie kompatybilny ... Bluetooth to okreslony standard, norma ... musi dzialac ... Jak sie zdecydujesz kupic ten pulsometr to w dobrej cenie były w Katowicach na Gliwickiej (blizej Chorzowa) nie potrafie teraz zlokalizowac paragonu, ale jak znajde dam dokladniejszy namiar. A jak chcesz koniecznie testowac zapraszam do Radzionkowa. Pozdrawiam dziękuję Rzezniol za info. gdybyś mój mi napisać ile mniej więcej dałeś w tym sklepie za ten pas to byłoby super. A może gdybyś dysponował chwilką czasu sprawdziłbyś na maps.google.pl jaki to mniej więcej numer na ulicy Gliwickiej ? z góry wielkie dzięki. jeśli możesz to wyślij mi na e-mail (long023@wp.pl) namiary do Ciebie np. numer telefonu komórkowego bo może zdecydowałbym się na test z wykorzystaniem Twojego pasa i wówczas kontakt byłby ułatwiony. Z góry dzięki. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.