ksawcio97 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Witam! Jakie są wypróbowane sklepy internetowe z najtańszymi rowerami? Szukałem ale znalazłem tylko Rowerzysta.pl i Allegro bo tak przeczytałem na forum . Chętnie przyjmę różne propozycje. Z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablinadali Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Jeśli poszukujesz konkretnego roweru to możesz wpisać jego model w ceneo.pl albo w nokaut.pl i wyświetli Ci najtańsze propozycje tego modelu dostępne w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 aaa.. niepomyślałem bo właśnie tak szukałem licznika rowerowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 większość sklepów nie "współpracuje" z ceneo itp. wiec nie masz tam co szukać. Już prędzej na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 No ale na allegro to też jest drogo w porównaniu ze sklepem internetowym rowerzysta.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mtbjunior Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 A rowery uzywane warto inwestować ? czy lepiej kupić nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 5 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 No ale na allegro to też jest drogo w porównaniu ze sklepem internetowym rowerzysta.pl Wszystko fajnie, ale czy pytałeś o dostępność interesujących cię rowerków w sklepie rowerzysta.pl? Zwykle odpisują maila "niestety tego roweru nie mamy już w ofercie, możemy zaproponować panu rower xxx". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Tak? Nawet nie wiedziałem. To dlatego tak wszystkie ceny opuszczają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o ceneo, nokaut, etc, to jak wspomniano wyżej - wiele sklepów nie współpracuje z tymi serwisami, co więcej, wiele z współpracujących nie ma aktualnych cen. Więc przynajmniej ja osobiście wpisuje w googla nazwę produktu i konsekwentnie pomijam wszelkie porównywarki cen. Da się znaleźć P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.