pruslee Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów Napaliłem się na zrobienie Ironmana i postanowiłem zmienić rower na bardziej "rasowy". Mój budżet - tak jak w temacie. Zastanawiam się czy kupować coś nowego (sora, tiagra...) czy coś bardziej wypasionego, ale używanego. Oto kilka propozycji: CUBE AGREE SHIMANO ULTEGRA DT SWISS RITCHEY Merida Road FLX 906 rozm. M 54-56cm FONDRIEST Cannondale CAAD5 ultegra record carbon nowe sprzęty: rower SZOSA Bottecchia DUELLO Xenon mix NOWY ROWER SZOSOWY PEŁNA ULTEGRA CARBON 1/2 CENY NOWY Będę bardzo wdzięczny za wszelkie opinie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip3434 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 może coś takiego ? http://www.radon-bikes.de/xist4c/web/RPS-Mallorca_id_15142_.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.