RobsiWawa Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam Mam 34 lata, mieszkam w Warszawie Szukam chętnych osób na wycieczki 2-3 dniowe lub maksymalnie 7 dniowe. Nie mam dużego doświadczenia z biwakowaniem, planuje właśnie zakup namiotu i potrzebnego ekwipunku. Jeśli chodzi o moje możliwości, to mam za sobą trasę Warszawa – Chałupy w 4 dni ( 140, 50, 120, 80 km). Myślę o dystansach 60-80 max 100 km / dziennie. Kierunek jest dla mnie obojętny, myślałem o takim schemacie jazda od rana do 15-17, potem miłe biwakowanie i maksimum odpoczynku Kontakt do mnie gg 1616630 Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek83 Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Hej, też dopiero nabywam doświadczenie. Jestem z Warszawy i mam 27 lat. Zaczęło się od dojazdów do pracy w ubiegłym roku a w tej chwli coraz częsciej wypuszczam się dalej - maksymalnie 140 km ale nie wiem czy to już szczyt możliwości - po prostu taki dystans miałem do pokonania. W tej chwli zmieniam rowerek na trwalszy i tez szukam towarzystwa do wypadów dalej Niestety chwilowo nie mam w domu stałego łacza i gg ale w telefonie działa mi mail: caldoalto@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.