Peter1990 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Właśnie mam takie pytanie.Ostatnio myślałem aby tam pojechać tylko się zastanawiam czy zrobić to weekend czy w tygodniu.Bo nie wiem jak tam droga wygląda.Czy sporo tirów jeździ czy nie jest tak źle.Może ktoś wie? Czy jest pobocze jakieś? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowyrower Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Tirów za dużo na tej trasie nie ma. Droga wąska. Ruch osobowy np w sobotę całkiem przystępny. Pobocza z tego co pamiętam brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Przez przypadek zalogowałem się na swój stary profil którego nie mogę skasować.Jak będzie ładna pogoda w weekend to się udam do Kozienic i napiszę jakąś relacje . Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Robiłem tą trasę jakieś dwa lata temu. Naprawdę bardzo spoko, ruchu masakrycznego nie ma, tirów faktycznie też niewiele. Jechało się całkiem przyjemnie. Jedynie faktycznie brak pobocza, ale droga nie jest strasznie wąska więc tragedii nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.