IconL Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 Cześć, szukam roweru dla siebie do ok.2000 zł Rower będzie użytkowany głównie na kilkudniowe wycieczki rowerowe (90% trasy utwardzone), oraz do jazdy na wycieczki w obrzeżach Warszawy (Kampinos,Łomianki,park w Powsinie). Do roweru mam zamiar dokupić tylny bagażnik i doczepiać do niego jakiś mały bagaż na góra tygodniowe wyjazdy w Polskę. Mam 189cm wzrostu i ok. 90kg. Zastanawiam się nad takimi rowerami: Kross Street Scraper 16 Alfine Nie wiem zupełnie czy osprzęt klasy Alfine sprawdza się na wyjazd za miasto Unibikie Viper Na początku chciałem wziąć Zethosa (bardzo pozytywnie ocenianego na forum, ale mieści się on w górnej granicy mojego budżetu, a chciałem dokupić jeszcze bagażnik Wheeler 6.4 Wydaje się być lepiej wyposażony od poprzednika tylko pytanie czy rama 52cm nie będzie za mała Jakieś inne typy? Szukam roweru z najlepiej z Warszawy bo dużo czytałem na forum, że do każdego roweru dobrze się przymierzyć, a jako że będzie to mój pierwszy własny rower od jakiś 15 lat chcę dobrze wybrać Pozdrawiam i dzięki za pomoc! Kross Street Scraper 16 Alfine Nie wiem zupełnie czy osprzęt klasy Alfine sprawdza się na wyjazd za miasto Dopiero teraz zauważyłem, że ten rower nie ma amortyzatora, więc chyba jednak odpada. Macie jakieś inne typy? Czy któryś z pozostałych dwóch jest godny uwagi?
IconL Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Napisano 2 Sierpnia 2011 Do zamknięcia - kupiłem Unibike Viper'a
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.