kamcio1234 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Czy ktoś wie jakie są inne trasy DH/FR w Kielcach oprócz stadionu i nad zalewem???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipEcki Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Tez bym się chętnie dowiedział. Nie wliczając telegrafu i wyżej wymienionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 ludzie jak nie maci gdzie jeździc to na bocheniec zapraszam jakieś 25km od kielc i ja tam mieszkam i zjeżdżam ale teraz akurat nie mam z kim luknijcie filmik jak tam jest taki jeden skok bo całej trasy to by nie dało rady skamerować heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Jest pare tras na podkarczowce. Tylko tam od strony pomp trzeba wjechac na ta gore z duzym zelaznym krzyżem i stamtad widze ze jak sie zjezdza w strone Krakowskiej sa porobione wyskocznie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 a z kąt skąd ty kolego jesteś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Stąd co widać pod moim nickiem Z Centrum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 na Telegrafie jest pełno tras . . . w mójczy jest kilka hopek (20 minut od telegrafu). na patrolu też coś jest chodź nie byłem. jednak myślę, że telegraf Cię powinien zaspokoić ;P tylko jest prośba - nie śmiećcie w lesie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.