samson09 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Jak w temacie. Kupiłem unibike xenon. Rower świetny, ale po dłuższych wyprawach stwierdzam, że siodełko jest niezbyt wygodne. Więc proszę o radę znawców tematu na jakie mógłbym wymienić. Linki mile widziane. Druga sprawa to pedały. Ostatnio założyłem sobie noski i stwierdziłem, że jeździ mi się całkiem dobrze, chyba nawet lepiej. chciałbym jednak zainwestować w jakies lepsze pedały tylko kompletnie się na tym nie znam i nie wiem, które byłyby lepsze do mojego crossa. Looki, spd ? Prosze o poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 1 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Zarówno o wyborze jednego, jak i drugiego elementu było mnóstwo tematów, wystarczy poświęcić trochę czasu i poczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.