Gość Gość Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Więc tak. Z Bulletów mają na sklepie 43. Koleś mówi, że rozmiarówka się pokrywa i jak reflektujesz to ci zamawia 3 pary w różnych rozmiarach, a ty sobie wybierasz własciwy . Cena to 429 zł. Przecen brak. Nie zrozumiałem go. Po prostu Sidy w tym sezonie są tańsze i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Chyba się nie przyzwyczaję do tego logowania. A nie pojechałem bo nie mam czasu na razie. Zresztą czekam na wypłatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Jej, Jareczek dzięki, że przypomniałeś o cykloturze Tak patrze i podziwiam SIDI na crazysport i cyklotur SIDI Bullet - 319zł w Cykloturze SIDI Bullet - 385zł w CrazySport szkoda tylko, że na Cykloturze taka cena nie jest za "normalne" numery Dzięki Muzycom oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 a Shimano SH-M121 beda dobre? cena dosc atrakcyjna jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 To zalezy od twej nogi. Słyszałem pozytywne opinie o nich. Najważniejsze, czy tobie będą pasować. Jak za ta cenę to są odpowiednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Sam bym takie wybrał, bo i stylistycznie i cenowo fajowe buciki - ale niestety: - mam zbyt szczupłe stopy - SHIMANO nie ma połówkowych numerów, a ja własnie potrzebowałbym 43,5 SHIMANO :arrow: tylko całe numery (43 zbyt ciasne, a w 44 pięta "lata" :angry: ) Jeśli na Twoich stopach będą ładnie leżeć, pięta będzie na swoim miejscu, nic tylko brać :030: Pewny but, za małe pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Byłem dziś w Bolesławcu mierzyłem Sidi Eagle. Pasują idealnie na szerokość. Tylko rozmiar wezmę 46, bo w 45,5 palca miałem równo z końcem buta. Buty miód cena porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Nooo na pewno miód, ale jaka cena :question: (Ja w SIDI, to mam marne 44 ) Pytałeś się jak to z gwarancją, ile SIDI daje :question: (mnie się jakoś zapomniało - zapytać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 30 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Nic niewiem na temat gwarancji. Jutro bede do gościa maila pisał to sie zapytam. Co do ceny to koło 550 zł Może coś mi sie uda utargować. Już się dowiedziałem Sidi na butki daje 2 lata gwary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Też chyba wreszcie muszę kupić jakieś trepki SPD - daleki jestem jednak od maxymalnie sztywnej extremy, choć nie chciałbym też miękkich kapci - czy ktoś gdzieś widział/robił zestawienie (subiektywnych) odczuć twardości podeszw - że się tak wyrażę ? Potrzebuję butów do jazdy długodystansowej, ale w zdecydowanej większości w terenie (nie na szosie), więc z opcją "podejścia" czasem, choć jestem zwolennikiem teorii o podjeżdżaniu gdzie się tylko da. Polecano mi shimanowskie 120, albo 121 - te ostatnie są chyba jednak twardsze (na crazysport reklamują jako sztywniejsze od 180. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cub_S Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Ja od początku tamtego sezonu jeżdze w Shimano M180G Bardzo sztywny i to mi odpwiada nie tracisz zbędnie energi , i według mnie bardzo wygodne [ załeży oczywiście od stopy] ,podejście też bez problemu [chyba że po kamieniach], klamra [bardzo istotne bo nie puści tak jak czasem bywa z rzepami] , wymienne kołki i 2 paski Jest to bucik nie najtańszy jednak napweno starczy mi na lata Ja jednak mam zawsze problem z doborem rozmiaru [48 :eek: ] i często biore but tak jaki jest bo nie zawsze jest wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Ja SHIMANO 180'tki wybrałbym już dawno, ale żaden numer nie pasuje - nawet jak ładnie klamrą zepnę... a szkoda, bo za trochę ponad 300zł można mieć już w miarę porządne buty z klamrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Witam Korzystając z rozwijającego się wątku chciałbym spytać szanownych forumowiczów co sądzą na temat butów adidas el Moro III Mam dużą ochotę kupić te buty ponieważ wg mnie mogą spełniać rolę zarówno butów MTB ja i cywilnych, no i wygląd też jest niczego sobie. Bardzo prosze o jaką kolwiek opinię może ktoś używa lub używał. POZDRAWIAM Oczko Kupiłem ( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82830870 )i jutro będe testował na rowerze, w cywilu bardzo wygodnie. A dla wszystkich wybrzydzających, ze rozmiaru nie mogą dobrać to może te będą dobre...? ;) http://www.bajkszop.com/index.php?d=produkt&id=1062 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnuch Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 hm...czemu buty sidi rampa miast kosztować 259 zł jak sugerowaliście teraz kosztują ponad 300 ???? hm...czemu buty sidi rampa miast kosztować 259 zł jak sugerowaliście teraz kosztują ponad 300 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oczko Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Kupiłem ( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82830870 )i jutro będe testował na rowerze, w cywilu bardzo wygodnie. id=1062[/url] Napisz jak Ci poszedł test. I jak się prezentują na"żywo"? POZDRO Oczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Co do cen Rampa. Proste zaczyna się nowy sezon a w Sidi doszły przede wszystkim tylko nowe kolorki, więc koniec przecen :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 To sem ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Zawsze jak się poszuka po necie można trafić sklep, który nawet w czerwcu ma sporo taniej jakieś części, buty, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 4 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Napisz jak Ci poszedł test. I jak się prezentują na"żywo"? POZDRO Oczko Całkiem dobrze sie sprawują (chociaż nie mam porównania z innym bo to moje pierwsze). Wystarczajaco sztywne jak na rower a do cywila da sie zniesc jak trzeba na chwile wyskoczyć. Wygląd...hmmm jak na zdjęciu Są nawet szczupłe, bo ja mam dużą szczupłą nogę i są dopasowane, to że są na rower zdradza jedynie rzep. Chciałem kupić takie co wyglądają na 100% jak cywilne, jest test w ostatnim MR takich, ale tam była cena 299zł, a jak popatrzyłem na podeszwę to identyczna budowa, więc jak za 60% tej ceny były te to sie nawet niezastanawiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robinton Napisano 4 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Może ja się podepne pod temat. Zastanawiam się nad zakupem butów spd (będą to moje peirwsze buty tego typu). Jak na razie mam dwa typy : Diadora Scorpion Carbo - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83728618 Kupowałbym je w sklepie rowerowym w Krakowie (przecena jest do 350zł) Shimano SH-M180 - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84977345 Na wydanie mam własnie około 300-350zł. Czy jest to dobry wybór? Czy karbon (w przypadku diador) nie bedzie za twardy dla początkującego? Może macie jeszcze jakieś rozsądne propozycje? Z góry dzieki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oczko Napisano 4 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Całkiem dobrze sie sprawują (chociaż nie mam porównania z innym bo to moje pierwsze). Wystarczajaco sztywne jak na rower a do cywila da sie zniesc jak trzeba na chwile wyskoczyć. Wygląd...hmmm jak na zdjęciu Są nawet szczupłe, bo ja mam dużą szczupłą nogę i są dopasowane, to że są na rower zdradza jedynie rzep. Chciałem kupić takie co wyglądają na 100% jak cywilne, jest test w ostatnim MR takich, ale tam była cena 299zł, a jak popatrzyłem na podeszwę to identyczna budowa, więc jak za 60 ceny były te to sie nawet niezastanawiałem Dzięki za info. Upewniłem się co do zakupu, rzeczywiście za tą cene to nie ma sie co zastanawiać. POZDRO Oczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Fajne te DIADORY . Jeśli ktoś ma coś do powiedzenia, na ich temat (ogólnie na temat butów DIADORY) niech coś naskrobie na allegro są takie jedne DIADORA TEAMRacer , ale czy warte swojej ceny :question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Z tego co czytałem krażą nie najlepsze opinie o firmie. Podobno sypią się te butki. Ja czekam na zatowarowanie sklepów przez Velo. Buty chyba kupię na początku marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Też doszły mnie takie słuchy, ale nie zaszkodziło zapytać Ostateczenie wybiorę chyba SIDI Bullet (385zł) lub jakieś NW (zależy, czy którekolwiek będą pasować ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikuss Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Bulety - bardzo dobry wybór uzywam od 2 sezonów wcale nie są oszczedzane, wyscigi w desczu błocie zadnych próć ani rozdrać (choć zaliczyły kilka pożądnych gleb) Naprawde bardzo polecam bardzo polecam, No i są bardzo wygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.