Kosmita Napisano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Właśnie :!!: gdzie mozna SPECIALIZED'y przymierzyć :question: Chyba najpewniej będzie we Wrocku, ale gdzie dokładnie. Niech ktos podrzuci namiary z butami SPECIALIZED'a we Wrocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HILTI Napisano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Harfa we wrocku nei ma speca... Mogą ściagnąć na zamówienie bo są częścią większego dystrybutora (zobacz katalog). Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Tu jest problem bo chyba tylko w Ski Teamie je maja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemaniak Napisano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 U mnie w Katowicach widziałem Terz muszę się szarpnąć na SPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Ja sobe kupiłem niedawno Time Alium i szukam dobrych bucików. Juz jedną noga byłem w specach ale sie rozmysliłem i teraz żałuje. Osobiście uwarzam że spece sa najlepsze bez dwóch zdań!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 CR7 Prezes - też mam ATAC ALIUM :arrow: teraz buciki Czy najlepsze :question: na pewno nie, ale złe nie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Jeśli do trzech stówek to polecam buty sixsixone attack. Mają 3 rzepy i sznurówki, bardzo dobrze leżą na nodze i kosztują - tzn. ja je kupiłem za 270 zeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jakoś nie chciałbym się pakować w 661 :arrow: na razie same złe opinie słyszałem na ich temat. Wolę nawet dopłacić jeśli będą pieniądze, ale kupić coś pewnego, sprawdzonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Aż mi się wierzyć nie chce. Mój kumpel ma te buciki i jest bardzo zadowolony a jeździ w nich już trzeci sezon. Skąd wziąłeś te negatywne opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Od dwóch użytkowników (podeszwa szybko się wyciera, rzepy po pewnym czasie nie są już tak dobre - widziałem, więc wiem o czym mówię) Możesz podać link do sugerowanych przez Ciebie butów PS. Jeżeli zaczynasz udzielać się na forum, może się zarejestrujesz :question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Może się zarejestruje . A oto link: www.rower.com.pl/rowery-akcesoria/2470buty-attack.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 link www.rower.com.pl/rowery-akcesoria/2470buty-attack.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Link nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 to może tak zadziała http://www.rower.com.pl/rowery-akcesoria/2...uty-attack.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cykor Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 No nie wiem co jest. Znowu nie działa.Spróbuj ten. www.rower.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oczko Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Witam Korzystając z rozwijającego się wątku chciałbym spytać szanownych forumowiczów co sądzą na temat butów adidas el Moro III Mam dużą ochotę kupić te buty ponieważ wg mnie mogą spełniać rolę zarówno butów MTB ja i cywilnych, no i wygląd też jest niczego sobie. Bardzo prosze o jaką kolwiek opinię może ktoś używa lub używał. POZDRAWIAM Oczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 No w Bolesławcu posiadaja wszystkie modele SIDI oprócz dragonów. Z tego co Pan mówił szykuje się na nie niezła przecena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Znowu się zapomniałem zalogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Widać byłeś w Bolesławcu a orientacyjne ceny Bulletów jak wyglądają :question: (mam na nie coraz większą chęć - jak fundusze pozwolą, ale najbardziej przemawia za nimi to, że SIDI ma numery połówkowe, czego np. w SHIMANO nie ma ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 na razie tylko dzwoniłem. Co do cen dowiem się jutro. Ważne, że wszystkie modele można sobie pooglądać. http://www.sidisport.com/eng/cycling/art_d...rt_ID=MCEAGLE5# Poważnie się nad tymi zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahu Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Witam Korzystając z rozwijającego się wątku chciałbym spytać szanownych forumowiczów co sądzą na temat butów adidas el Moro III Mam dużą ochotę kupić te buty ponieważ wg mnie mogą spełniać rolę zarówno butów MTB ja i cywilnych, no i wygląd też jest niczego sobie. Bardzo prosze o jaką kolwiek opinię może ktoś używa lub używał. POZDRAWIAM Oczko Kupiłem te butki wiosną zeszłego roku i jestem z nich zadowolony. Może są troche grube i cięzkie, ale jeżdżę głównie wiosną i jesienią, a w maratonach nie scigam się, więc dla mnie w sam raz. Latem nie zauwazyłem , aby pociła mi się w nich noga (może takie lato było). Często zdarza mi się wnosić rower pod jakąś niezbadaną górkę lub przełazić przez rzekę po kamieniach albo zwalonym drzewie, więc szukałem buta z bardziej "turystyczną" podeszwą. Porównanie miałem z podobnymi butami Scotta, Shimano SHM-072. Adidasy lepiej trzymały stopę, dlatego je wybrałem. Są też zaskakujaco sztywne, o ile w górach się sprawdzają, to po płaskim nie da się w nich zbyt daleko chodzić. PS. Pare dni temu widziałem te laczki w Harfie za 239 zł (chyba), czarno-czerwone, tylko nie wiem jaki rozmiar. W ogóle dużo "resztek" mają tam teraz za pół ceny (głównie buty , opony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Muzycom Eagle są boskie, ale to już trochę inna strefa cenowa :sad: Jak będziesz tam, zoorientuj się, czy dostępne są Bullety w numerach 44,5-45 (cenowo oczywiście też ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oczko Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Kupiłem te butki wiosną zeszłego roku i jestem z nich zadowolony. Może są troche grube i cięzkie, ale jeżdżę głównie wiosną i jesienią, a w maratonach nie scigam się, więc dla mnie w sam raz. Latem nie zauwazyłem , aby pociła mi się w nich noga (może takie lato było). Często zdarza mi się wnosić rower pod jakąś niezbadaną górkę lub przełazić przez rzekę po kamieniach albo zwalonym drzewie, więc szukałem buta z bardziej "turystyczną" podeszwą. Porównanie miałem z podobnymi butami Scotta, Shimano SHM-072. Adidasy lepiej trzymały stopę, dlatego je wybrałem. Są też zaskakujaco sztywne, o ile w górach się sprawdzają, to po płaskim nie da się w nich zbyt daleko chodzić. PS. Pare dni temu widziałem te laczki w Harfie za 239 zł (chyba), czarno-czerwone, tylko nie wiem jaki rozmiar. W ogóle dużo "resztek" mają tam teraz za pół ceny (głównie buty , opony) Dzieki za odp., kupiłem właśnie dzisiaj te buty i czekam naprzesyłkę. Mam nadzieję, że się sprawdzą. Ja rocznie robię ok. 2500 - 3000 km i staram sie pedałować jak tylko mam czas. I teraz (wiem, że trochę za późno ) zastanawiam się czy wytrzymają ze 3 sezony? Teren w którym przeważnie się poruszam to 50% asfalt i 50% teren zawyczaj dosyć górzysty ze względu na to, że mieszkam blisku np. Beskidu niskiego. POZDRO Oczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Muzycom jeśli jeszcze nie pojechałeś do Bolesławca :arrow: to poprawka co do "moich" butów. Jak możesz zoorientuj się co do numerów od 43,5, 44, 44,5 (SIDI BULLET) (byłem dzisiaj w "DUCATO" i mieli Bullety (43,5 ; 44,5). 44 nie mieli więc przymierzyłem sobie jakiś wyższy model z nr. 44 - miodzio, tylko gościu coś mówił, że to nie tak jak w SHIMANO, bo wyższe modele robią we Włoszech, a te tańsze (Bullet chyba też się do nich zalicza), gdzieś indziej i nie można się odnosić do tego, że jak ten 44 (włoski) pasuje, to niższy będzie też pasował. Pierwszy raz buty "SyPyDy" na mnie dobrze leżały - zdecydowałem, że poświęcę więcej czasu na zbiórkę funduszy i zainwestuję w SIDI (chyba nie będę żałował) co do butów ADIDAS'a :arrow: napisałem wczoraj do Harfy z zapytaniem w jakiej cenie teraz mają modele: Marathon i Durango. Ciekawe co odpiszą (jako ich klient "rowerowy" zapytałem się jeszcze o zniżke dla mnie ) ale nie wiem, buty ADIDAS'a jakoś tak tandetnie trochę wyglądają, jakby całe były z lichego zamszu, podeszwy miękkie, a wykończenie niespecjane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Moje Bullety miały naklejkę MADE IN ROMANIA. W Cykloturze jest zawsze pełna rozmiarówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.