Skocz do zawartości

[buty] SPD do 300 zł

muzycom

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli do trzech stówek to polecam buty sixsixone attack. Mają 3 rzepy i sznurówki, bardzo dobrze leżą na nodze i kosztują - tzn. ja je kupiłem za 270 zeta.

Od dwóch użytkowników :033: (podeszwa szybko się wyciera, rzepy po pewnym czasie nie są już tak dobre - widziałem, więc wiem o czym mówię)

Możesz podać link do sugerowanych przez Ciebie butów

PS. Jeżeli zaczynasz udzielać się na forum, może się zarejestrujesz :question: :)

Witam

Korzystając z rozwijającego się wątku chciałbym spytać szanownych forumowiczów co sądzą na temat butów

adidas el Moro III

Mam dużą ochotę kupić te buty ponieważ wg mnie mogą spełniać rolę zarówno butów MTB ja i cywilnych, no i wygląd też jest niczego sobie. Bardzo prosze o jaką kolwiek opinię może ktoś używa lub używał.

POZDRAWIAM

Oczko

Widać byłeś w Bolesławcu :)

a orientacyjne ceny Bulletów jak wyglądają :question: :)

(mam na nie coraz większą chęć - jak fundusze pozwolą, ale najbardziej przemawia za nimi to, że SIDI ma numery połówkowe, czego np. w SHIMANO nie ma ;) )

:P

Witam

Korzystając z rozwijającego się wątku chciałbym spytać szanownych forumowiczów co sądzą na temat butów

adidas el Moro III

Mam dużą ochotę kupić te buty ponieważ wg mnie mogą spełniać rolę zarówno butów MTB ja i cywilnych, no i wygląd też jest niczego sobie. Bardzo prosze o jaką kolwiek opinię może ktoś używa lub używał.

POZDRAWIAM

Oczko

Kupiłem te butki wiosną zeszłego roku i jestem z nich zadowolony. Może są troche grube i cięzkie, ale jeżdżę głównie wiosną i jesienią, a w maratonach nie scigam się, więc dla mnie w sam raz. Latem nie zauwazyłem , aby pociła mi się w nich noga (może takie lato było). Często zdarza mi się wnosić rower pod jakąś niezbadaną górkę lub przełazić przez rzekę po kamieniach albo zwalonym drzewie, więc szukałem buta z bardziej "turystyczną" podeszwą. Porównanie miałem z podobnymi butami Scotta, Shimano SHM-072. Adidasy lepiej trzymały stopę, dlatego je wybrałem. Są też zaskakujaco sztywne, o ile w górach się sprawdzają, to po płaskim nie da się w nich zbyt daleko chodzić.

PS. Pare dni temu widziałem te laczki w Harfie za 239 zł (chyba), czarno-czerwone, tylko nie wiem jaki rozmiar. W ogóle dużo "resztek" mają tam teraz za pół ceny (głównie buty , opony)

Kupiłem te butki wiosną zeszłego roku i jestem z nich zadowolony. Może są troche grube i cięzkie, ale jeżdżę głównie wiosną i jesienią, a w maratonach nie scigam się, więc dla mnie w sam raz. Latem nie zauwazyłem , aby pociła mi się w nich noga (może takie lato było). Często zdarza mi się wnosić rower pod jakąś niezbadaną górkę lub przełazić przez rzekę po kamieniach albo zwalonym drzewie, więc szukałem buta z bardziej "turystyczną" podeszwą. Porównanie miałem z podobnymi butami Scotta, Shimano SHM-072. Adidasy lepiej trzymały stopę, dlatego je wybrałem. Są też zaskakujaco sztywne, o ile w górach się sprawdzają, to po płaskim nie da się w nich zbyt daleko chodzić.

PS. Pare dni temu widziałem te laczki w Harfie za 239 zł (chyba), czarno-czerwone, tylko nie wiem jaki rozmiar. W ogóle dużo "resztek" mają tam teraz za pół ceny (głównie buty , opony)

Dzieki za odp., kupiłem właśnie dzisiaj te buty i czekam naprzesyłkę. Mam nadzieję, że się sprawdzą. Ja rocznie robię ok. 2500 - 3000 km i staram sie pedałować jak tylko mam czas. I teraz (wiem, że trochę za późno :D ) zastanawiam się czy wytrzymają ze 3 sezony? Teren w którym przeważnie się poruszam to 50% asfalt i 50% teren zawyczaj dosyć górzysty ze względu na to, że mieszkam blisku np. Beskidu niskiego.

POZDRO

Oczko

Muzycom jeśli jeszcze nie pojechałeś do Bolesławca :arrow: to poprawka co do "moich" butów. Jak możesz zoorientuj się co do numerów od 43,5, 44, 44,5 :D (SIDI BULLET)

(byłem dzisiaj w "DUCATO" i mieli Bullety (43,5 ; 44,5). 44 nie mieli więc przymierzyłem sobie jakiś wyższy model z nr. 44 - miodzio, tylko gościu coś mówił, że to nie tak jak w SHIMANO, bo wyższe modele robią we Włoszech, a te tańsze (Bullet chyba też się do nich zalicza), gdzieś indziej i nie można się odnosić do tego, że jak ten 44 (włoski) pasuje, to niższy będzie też pasował.

Pierwszy raz buty "SyPyDy" na mnie dobrze leżały - zdecydowałem, że poświęcę więcej czasu na zbiórkę funduszy i zainwestuję w SIDI (chyba nie będę żałował)

co do butów ADIDAS'a :arrow: napisałem wczoraj do Harfy z zapytaniem w jakiej cenie teraz mają modele: Marathon i Durango. Ciekawe co odpiszą (jako ich klient "rowerowy" zapytałem się jeszcze o zniżke dla mnie :D )

ale nie wiem, buty ADIDAS'a jakoś tak tandetnie trochę wyglądają, jakby całe były z lichego zamszu, podeszwy miękkie, a wykończenie niespecjane :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...