Ziomek Napisano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Powoli zbliza sie wiosna, (kiedy to bedzie?) najwyzszy czas pomyslec o zakupie jakis spodenek kolarskich! Tylko na co zwracac uwage przy kupnie? "Pampers" (za - przeciw), material, dopasowanie do ciala - nie mam na ten temat zielonego pojecia! A poszukuje jakis dobrych spodenek do kwoty ok. 60-80 zł. Mozecie mi troszeczke pomoc w kupnie? Od czego mam zaczac... Przegladam Allegro - ale te ofery mi nic nie mowia. Pomozecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Nie ma gadać spodenki musisz przymieżyć wtedy wiesz najlepije czy pasują .Przez allegro ciężko będzie sprawdzic dopasowanie do ciałą ,materiał itp Nie wiem na tyle sie nie znam ale materiały z których wykonane są spodenki ,zasadniczo to się nie wiele róznią.Mam gacie z kilku firm i nie widze osobiści róznicy.Chodź czasmi wydaje mi się że jakby niektóre były grubsze.Ale najważniejsza różnica to pampers.Jedne mają go cienki inne grubszy i róznej jakości.Ja tam zdecydowanie wole grubsze.Także najlepiej iść przymierzyć pomacac poogladać spodenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Ważne jest, to aby idealnie leżał pampers (na początku możesz mieć dziwne uczucie, jakbyś miał 100kg w gaciach ) i "nogawki". Nie mogą być zbyt ciasne, ale też nie powinny być luźne na udach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szajerski Napisano 19 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Odnosnie spodenek i innych gazdzetow. Wlasnie przegladalem allegro i nadzialem sie na kolesia ktory tez ma sklep internetowy www.mikesport.pl . Po wejsciu okazalo sie ze ma duzy wybor spodenek rowerowy i mase odziezoy rowerowej. P o wstepnej rozmowie powiedzial ze to nie wszystko co ma !! a i tak juz ma tego . Sa fajne spodenki na szelkach firmy MARETO z super wkladkami i do tego ma super ceny i gratisowa przesylke . Oj chyba sie skusze . Co wy na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Podaj nick to sami ocenimy co ma i za ile :> Bo ceny w sklepie pewnie sie roznia od tych na Allegro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szajerski Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 nick allegro mikesport_pl a ceny w sklepie przystepne dodatkowo przesylka gratisowa juz od 70 zl . Wiec nie wiem co lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.