Skocz do zawartości

[Rower] Dla dziewczyki

kazoss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich , zadeklarowałem się w pomoc przy wyborze roweru dla dziewczynki . Zastanawiałem się nad rowerem na kołach 24" , ale myślę ,że lepiej kupić rower na ramie XS , koła 26" - wstępnie przymierzaliśmy rower z Decathlonu Rockrider 5.2 2011 cena 1000 zł . Zainteresowana zaakceptowała rower , rozmiar ciut za duży ( ale taki właśnie musi być ) - zastanawiam się tylko , czy można kupić coś lepszego w podobnych pieniądzach . Pzdr.

Napisano

eh Desmond 500zł to jest takie nic prawda? Nic nie warta sumka? A i tak z tego roweru pewnie wyrośnie.

Według mnie jak się jej podoba to ten Rockrider jest ok. A będzie jeździć jakoś więcej czy tylko jakieś krótkie wycieczki od czasu do czasu?

Napisano

Kross jest naprawdę warty tych pieniędzy , ale kwota jest raczej ograniczona do max 1150 zł . Poza tym męska rama 16" , dla dziewczynki na którą obniżona rama XS jest troszkę za duża nie wydaje mi się dobrym pomysłem . dzięki za zainteresowanie .... Jak znajdziecie coś interesującego - piszcie , może coś się wybierze .

Napisano

Według mnie nic nowego lepszego od tego rockridera nie znajdziesz, jak już to wersje męskie bez obniżonej górnej rury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...