Dupkid Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Wczoraj między godziną 10 - 17 skradziono rower z ostatniego pietra bloku przy ulicy Gackowskiego 4c rower to delta dynamic 301 cechy główne : - kolor błękitny - srebrna tylna przerzutka Srama x-5 - czarne manetki sram x-5 3x9 - bez stopki - mostek i kierownica z napisem ZOOM - aluminiowe stożkowe obręcze 26" - koszyk na bidon przymocowana w 3 miejscach srebrną taśma zdjęcie : http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/1172-delta-dynamic-301/page__tab__images Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freud Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Był zapięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dupkid Napisano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 tiaa ale zabezpieczenie zostało przecięte a najlepsze ze była mama w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 mama mogła być jeżeli ktoś jest "obcykany" w tym co robi uwierz mi to zajmuje 30sekund i rower jest już jego. Poza tym robi to tak cicho że tego nie słychać - jednej ruch i rower nie należy juz do Ciebie , więc tutaj nie masz się co dziwić. Powiedz wszystkim znajomym itd. Na 90% sprawca obserwował rower jak i Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dupkid Napisano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Nie wiem czy obserwował czy nie ale wiem ze sąsiedzi mają rower na samum dole koło skrzynek ale akurat rower w miarę do jazdy miał kapcia i możliwe że zobaczył i mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garenge Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Jak coś zobaczę w Inowrocławiu to dam znać. A jakie zapięcie było? Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freud Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Pytałem czy był zapięty, bo dla mnie wystawianie roweru na piętrze to jak trzymanie roweru w klatce albo przypiętego do "lampy". Dla mnie praktycznie różnicy prawie. Dla złodzieja tym bardziej. Żyjemy w takich realiach i niestety trzeba dmuchać na zimne. Współczuję. Proponuję trzymać w domu / ma balkonie / w piwnicy na dobrym zamknięciu. Zapięcie w rowerze to tylko utrudnienie. na chwilę działa. Na długą metę, przy regularnym trzymaniu roweru w ten sposób (to samo miejsce) to dla mnie mocno ryzykowne. Osobiście nie jeżdżę na rowerze do sklepu sam. Nie zostawiam roweru w klatce i nie trzymam w piwnicy. Mam 1 pokój, graciarnio-garderobę, gdzie stoją rowery: mój i żony. Ew. widział fajne patenty na wieszanie roweru na ścianę. Wtedy jest pełna gwarancja , że roweru nikt nie zawinie. Trzymam kciuki, aby się znalazł i aby sprawca został złapany i ukarany. P.S. Szkoda, że nie ucina się chociaż palców za kradzież w PL. Słyszałem, że w Rosji np. jak źle zaparkujesz to możliwe, że po Twoim samochodzie przejedzie się czołg :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi