boowah78 Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Gdzie i czy w ogóle mogę dostać manetkę speed lock z osprzętem do Epicona jak w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcek Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Dołączam się do pytania. Czy można przerobić Epicona LOD na manetkę? Mogłem od razu kupić z manetką, ale stwierdziłem że się nie przyda, a jednak przydałaby się Pzd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Authorek Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Manetkę raczej ciężko dostać a przerobić raczej wcale się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiob Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 zapytajcie na eurobike.pl to jest oficjalny dystrybutor Suntoura może oni mają, albo mogą ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.