biker90 Napisano 30 Lipca 2011 Autor Napisano 30 Lipca 2011 Po trochu szosą, ale głównie lasem staram się robić wycieczki ktoś chętny teraz na krótką wycieczkę?
biker90 Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Napisano 1 Sierpnia 2011 Ktoś chętny na wycieczkę na Halembę, Borową Wieś i powrót przez Śmiłowice Zadole teraz?? Link to trasy : http://skroc.pl/d3f2
boney Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 boze co to za trip, dziennie jezdze na halembe i borową wies, sam. W pojedynke jezdzi sie znacznie lepiej ps. polecam Mokre - miedzy mikolowem a borową wsią,bardzo fajna górka tam jest mozna interwały sobie robic
biker90 Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Napisano 1 Sierpnia 2011 stary ale ja z centrum jadę to po pierwsze a po drugie mam zamiar potem jeszcze do domu na chwilę wskoczyć coś zjeść i jechać na Chorzów
MlodyBarney Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 Siema, jakim tempem kręcisz? jaki masz rower? może się spotkamy w niedługim czasie (teraz mam robote do 18) więc od 18:30 jestem wolny w tym tygodniu...
biker90 Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Napisano 2 Sierpnia 2011 Zależy czy teren czy asfalt! Ogólnie na całe przejechane dotąd 2355km tempo wychodzi mi 22.02km/h (60% las) tylko kiedy dziś czasu nie mam idę oglądać tour de pologne P.S po twoim poście widzę, że preferujesz raczej płaskie odcinki
MlodyBarney Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Niekoniecznie. U mnie zalezy od humoru i tego co mi akurat się chce. Mam ochotę jechać w weekend 200km ale za to w tydzień temu byłem na pare dni poszaleć po górach... Mam Kross'a A4 po "fejsliftingu".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.