Skocz do zawartości

[Zawody] Poland Bike - Kozienice

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Super video. Bardzo mi się podobało chociaż nie gustuję w MTB.

Ciekawy jestem czy był tam chętny do przeskakiwania NAD kłodą na drodze a nie koło niej :icon_lol:

Napisano

Super video. Bardzo mi się podobało chociaż nie gustuję w MTB.

Ciekawy jestem czy był tam chętny do przeskakiwania NAD kłodą na drodze a nie koło niej :icon_lol:

Hehe... o tym samym pomyślałem z tą kłodą :D

Nie jednak sądzę aby ktokolwiek próbował ją przeskakiwać. Na maratonie jedzie się zachowawczo, nikt nie ryzykowałby wywrotki czy uszkodzenia roweru, chyba że ja :D ale dla mnie była za duża, a przed nią był piach. Poza tym co innego kiedy jedziemy sobie spokojnie i mamy ochotę sobie powydziwiać, a co innego kiedy jedziemy na granicy wytrzymałości po 40km ścigania się z innymi w piachu i błocie, kiedy wysiłek trzeba rozsądnie planować.

Napisano

True. Tak czy inaczej ciekawe ;) Tacy ludzie sprawiają, że można się troszkę pośmiać albo podziwić.

Napisano

Pięknie zmontowany film.

Tą atmosfere czułem aż u mnie w pokoju :)

Obiecuje sobie,że kiedyś pojade na takie zawody!

Napisano

Maratony Poland Bike są imprezami cyklicznymi. Choć na Mazowszu ciężko jest zrobić etap górski jednak, trasy są poprowadzone tak, żeby było jak najciekawiej i jak najbardziej widowiskowo. Kozienice w tym roku zadebiutowały na mapie PB, w tym roku pozostały jeszcze etapy: Urle, Tłuszcz, Łochów, Płock i Legionowo.

Z tego co widzę PopaY masz rowerek trekingowy, trochę inne oponki i na większości etapów PB nie powinieneś mieć problemów.

Więcej informacji znajdziecie na stronie www.polandbike.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...