KrzYchuu Napisano 29 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witam, Kupiłem 1 raz klocki zielone (na morką pogodę) Magury wcześniej używałem zwykłych czarnych, mam pytanie czy ktoś się orientuje jak się sprawdzają w suchych warunkach słabiej hamują jak to jest? Bo czarne np. w mokrych warunkach szybką się zużywają i strasznie brudzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeti1232 Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 na suchym powinny lepiej hamować iż czarne ale i szybciej się zużyją bo są mieksze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bucket Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Jezeli chodzi o magurę to proponuje nie kupować oryginalnych klocków magurowskich ponieważ nie sprawdzają w suchych jak i mokrych warunkach Radził bym zainwestować w klocki trialowe. Proponuje klocki koxxa (brązowe) ,świetnie hamują w suchych jak i mokrych warunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 @bucket, Źle zrozumiałeś autora postu - On je już kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzYchuu Napisano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 bucket o jakich klockach mówisz bo nie mogę ich nigdzie znaleźć i czy pasują one do Magury HS-33 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.