Pavvel Napisano 29 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witam, Mam taką "uwagę racjonalizatorską" do szanownego grona trzymającego władzę Czy nie uważacie, że dobrze byłoby blokować "z marszu" tematów, w których użytkownicy proszą o poradę lekarską? Dla mnie jest to niepoważne i niebezpieczne (i to bardzo niebezpieczne). Moim zdaniem, takie tematy powinny być blokowane z adnotacją, by w trosce o własne zdrowie skonsultować problem z lekarzem, a nie kolegami z piaskownicy / pracy / forum... P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasiorasior Napisano 29 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 moim zdanie nie gdyż nie do końca chodzi nam a przynajmniej mi o poradę lekarska tylko o doświadczenia jakie sami mieliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 29 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Niekoniecznie... Czasem nie muszą to być poważne problemy i np ktoś z forum już miał takie same objawy lub diagnozę, i można się dowiedzieć np jak długo trwa leczenie i jak w ogóle przebiega... Jeżeli ktoś jest rozsądny to i tak pójdzie do lekarza, jeżeli nie to zada pytanie na forum onetu, insomnii czy jeszcze Bóg wie czego. Takie jest moje zdanie na ten temat i nie każdy się z tym musi zgodzić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasiorasior Napisano 29 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 michal dokładnie oto mi chodziło tylko napisałeś to ładniej i składniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 29 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Wiecie Panowie... Ja wiem, że rozsądny człowiek podejdzie do sprawy rozsądnie, ale wiecie co powiedział Lem o głupocie i internecie Tego się obawiam... P. Ps. W każdym razie, jest to temat, który leży mi, nomen omen (bo tamten wątek mnie "zmusił" do napisania tego tematu), na sercu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 29 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 cóż, forum dyskusyjne służy wymianie informacji, także tych z zakresu wiedzy medycznej czy paramedycznej. Każdy ma swój rozum i (mam nadzieję) doskonale sobie zdaje sprawę z tego, że informacje z forum należy zweryfikować u lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 29 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Miejmy nadzieję To była tylko luźna propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.