rafi08pl Napisano 29 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witam, mam problem straciłem łącznik(nakrętka- czerwona) od regulacji tłumienia i nie wiem co robić, kupię taki łącznik? proszę o POMOC, Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber69 Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Czy nie chodzi Ci czasem o nakrętkę wentyla do pompowania SPV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi08pl Napisano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 no tak taka czerwona i kurde nie ma też tłumienia bo był "świst" i powietrze uciekło, co teraz amor do wywalenia czy jest możliwy serwis?;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber69 Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Zrób zdjęcie tego miejsca po nakrętce, czy to nie była jakaś gleba w wyniku której odpadło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Następnym razem zwróć uwagę jakie pytanie w jakim dziale to zamieszczasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi08pl Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Mam nakrętkę (była koło roweru ;D) i kupiłem pompke do amortyzatorów manitou ile trzeba pompować, naprawde "zielony" jestem w tych sprawach;/ pomóżcie PS. sory, że w złym miejscu zamieściłem TEMAT;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber69 Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Najlepiej udać się na stronę manitou i tam sprawdzić w instrukcji dla swojego rocznika ile ma być w tej komorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi08pl Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 jeśli nie napompowałbym komory SPV to mogłoby sie stać, pytam sie bo jeżdżę bez powietrza w komorze;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber69 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Według mojej wiedzy można nawet uszkodzić damper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.