Skocz do zawartości

[rower]jaki dual do 2000 zł

slapp_85

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też bym brał Konę Shred, na drugim miejscu Author i trochę się nie zgadzam, że amorek dobry w tej Konie. Szkoda że nie masz więcej hajsu np. na Konę Scrap. A nawet coś lepszego od Scrapa, czyli używany Spec P3 bodajże z 2004 roku, tylko jakoś nie wiem czy amor aby na pewno był taki w standardzie(wygląda na marzocchi), ale reszta osprzętu świetna.

Pozdrawiam.

DJ Comp dobrym amorem, rposze was nie rozsmieszjacie mnie, co z tego, ze to marcok, jak bebechy ma a'la RST. 2 elastomery nigdy nie beda mial cudnej pracy. Juz bym polecal jakiegos a-ganga, bardziej mi leza te ramy ;) .

hehe ... normalnie pomogleś mi w wyborze po chuju fest :), jestes kolego taki kozak to daj sznuka do stronki z ciekawym sprzetem albo zaproponuj jakas konfiguracje (nowe czesci) mieszczącą sie w cenie ktorą podalem wyżej.

domyslam sie ze za tą kaske nie kupie bog wie czego, ale chce cos kupic i dlatego poradzilem sie Was :P, a komentarze w Twoim stylu są najzupelniej dla mnie niezrozumiale i niepotrzebne

Lol, najpierw naucz sie czytac, a potem po mnie wjezdzaj, podalem Ci konfiguracje roweru, ktore wedulg mnie jest 10x lepsza i na pewno mocniejsza od wszystkiego gotowego co kupisz do 2k, ale skoro to przeoczyles, to nie moj problem <ściana> .

• 3 lata później...

Witam:)

Zastanawiam się już od dłuższego czasu nad złożeniem roweru. mogę sobie pozwolić na wydatek do 2tys:/

Proszę o pomoc i sugestie.

Wstępnie myślę o:

Rama: Rama BOP Stonebrakeer Czarna 14" 350zl

Amorek: Amortyzator SUNTOUR DURO DJD -130mm PIWOTY 350zl

hamulce i klamki: Zestaw klamki i hamulce AVID SD 7 250zl

korba i suport:Truvativ Hussefelt Howitzer +suport 250zl

i tu wychodzi 1200zl..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...