MarcinN Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Ja też bym brał Konę Shred, na drugim miejscu Author i trochę się nie zgadzam, że amorek dobry w tej Konie. Szkoda że nie masz więcej hajsu np. na Konę Scrap. A nawet coś lepszego od Scrapa, czyli używany Spec P3 bodajże z 2004 roku, tylko jakoś nie wiem czy amor aby na pewno był taki w standardzie(wygląda na marzocchi), ale reszta osprzętu świetna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 DJ Comp dobrym amorem, rposze was nie rozsmieszjacie mnie, co z tego, ze to marcok, jak bebechy ma a'la RST. 2 elastomery nigdy nie beda mial cudnej pracy. Juz bym polecal jakiegos a-ganga, bardziej mi leza te ramy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Speca P1 przecenili na 2700 Żeby nie ta ramka, to dalej bym obstawał dalej przy składaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slapp_85 Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 DJ Comp dobrym amorem, rposze was nie rozsmieszjacie mnie, co z tego, ze to marcok, jak bebechy ma a'la RST. 2 elastomery nigdy nie beda mial cudnej pracy. Juz bym polecal jakiegos a-ganga, bardziej mi leza te ramy . hehe ... normalnie pomogleś mi w wyborze po chuju fest , jestes kolego taki kozak to daj sznuka do stronki z ciekawym sprzetem albo zaproponuj jakas konfiguracje (nowe czesci) mieszczącą sie w cenie ktorą podalem wyżej. domyslam sie ze za tą kaske nie kupie bog wie czego, ale chce cos kupic i dlatego poradzilem sie Was , a komentarze w Twoim stylu są najzupelniej dla mnie niezrozumiale i niepotrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Wpisz w google a-gang ..... Pozdrowienia Ps. i z łaski swojej nie bluzgaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slapp_85 Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Wpisz w google a-gang ..... Pozdrowienia Ps. i z łaski swojej nie bluzgaj jakies strasznie radykalne to forum ale niech i tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Lol, najpierw naucz sie czytac, a potem po mnie wjezdzaj, podalem Ci konfiguracje roweru, ktore wedulg mnie jest 10x lepsza i na pewno mocniejsza od wszystkiego gotowego co kupisz do 2k, ale skoro to przeoczyles, to nie moj problem <ściana> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacprzak86 Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam:) Zastanawiam się już od dłuższego czasu nad złożeniem roweru. mogę sobie pozwolić na wydatek do 2tys:/ Proszę o pomoc i sugestie. Wstępnie myślę o: Rama: Rama BOP Stonebrakeer Czarna 14" 350zl Amorek: Amortyzator SUNTOUR DURO DJD -130mm PIWOTY 350zl hamulce i klamki: Zestaw klamki i hamulce AVID SD 7 250zl korba i suport:Truvativ Hussefelt Howitzer +suport 250zl i tu wychodzi 1200zl.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.