lama4kopytna Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Zastanawiam się nad kupnem ramy Dr terror. Nie słyszałem nigdy o firmie która ją zrobiła dlatego przed kupnem chce się zapoznać z waszymi opiniami na jej temat. link do ramy: http://www.bikemielec.com/bm_pl/terror.html
Bombell Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 O mielcu krążą różne opinie. Ich ramy to przede wszystkim prostota konstrukcji. Co do jakości to raczej nie powala na kolana. Ludzie się skarżą na krzywe elementy itp. Za tego tysiaka wolałbym się za używką chyba rozejrzeć.
lama4kopytna Napisano 30 Lipca 2011 Autor Napisano 30 Lipca 2011 Własnie chcę tą rame kupić używaną za ok. 500zł. Warto? zaczynam jeździć w FR
koziat Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 Też słyszałem o krzywo pospawanych elementach i braku chęci przyjmowania reklamacji, ale skoro to jest używka to i tak nie ma znaczenia. Bardziej bym martwił się o system zawieszeni bo po mielcu rewelacji bym się nie spodziewał. A może pomyślał byś nad sztywniakiem bo w tej cenie masz już w czym przebierać
lama4kopytna Napisano 31 Lipca 2011 Autor Napisano 31 Lipca 2011 Zdecydowałem sie na sign FR. Na sztywnej ramie już trochę pojeździłem i chce się teraz przerzucić na fulla.
Yoshimitsu9 Napisano 31 Lipca 2011 Napisano 31 Lipca 2011 Kross na początek bardzo dobry wybór i ramki do 500zł z palcem w nosie znajdziesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.