djdan Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Witam! Mam problem. Otóż zgubiłem zamknięcie baterii na czujniku do licznika Sigma 1200 plus. Szukałem na allegro, w googlach i nic. Może ma ktoś z Was coś takiego do sprzedania, albo wie jak zdobyć coś podobnego/ pasującego? Bardzo proszę o pomoc.
premier2 Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 mam podobny problem z nadajnikiem od 1106. Polecam kontakt z dystrybutorem Sigmy, firmą BIKEMAN. Napisałem do nich parę dni temu zapytanie o te dekielki. Nie mieli ich na stanie, ale sprowadzili od producenta i na dniach mam je otrzymać. Ogólnie mają bardzo dobrą obsługę klienta, widać, że się starają i niektóre sklepy mogłyby się dużo od nich nauczyć w kwestii PR. Choć nad cenami muszą jeszcze popracować Edit: te dekielki(2szt) wyślą do mnie za darmo Jestem pod wrażeniem
djdan Napisano 30 Lipca 2011 Autor Napisano 30 Lipca 2011 Wielkie dzięki! Napisałem do nich i wyślą do mnie dekielek za friko!!! A czy będę musiał za przesyłkę? bo mi nic o tym nie napisali.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.