Kenobi Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam. Chciałbym prosić o radę, jaki rower BMX polecacie do 400 zł ? Posiadam około 170 cm wzrostu i 50 kg Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pysiek Napisano 29 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Do 400 zł nie kupisz BMX. Za 400 zł kupisz rower ze stylizacją na BMX. Określ do czego będzie służył BMX (park, street, dirt). A ja postaram się coś poszukać, choć do 400 zł nic się nie kupi. Używkę dobrą da rade wyrwać za 800 zł, tylko że to przekracza dwukrotnie Twój budżet. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenobi Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Hmm.. street ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Do 400 zł nie kupisz BMX. Za 400 zł kupisz rower ze stylizacją na BMX. i do jazdy tez nie bedzie to zdatne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pysiek Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Weź lepiej dorób sobie trochę kasy, bo za 1500 zł już się kupi nówkę na której da się poskakać. Ewentualnie coś używanego, ale BMX używanego bym nie kupił, bo BMX ludzie bardziej katują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Fajnie że się pojawił na forum ktoś z wiedzą n/t BMX, też szukałem podobnego sprzętu jako kolega ale kupiłem pseudo - BMX'a i od razu sprzedałem bo ważył więcej od mojego Gianta do XC którego specjalnie nie odciążam. Ale przynajmniej mam teraz małe doświadczenia. Mówisz że nie ma sensu kupować jakiegoś używanego sprzętu za dobre kilka stówek? Kumpel ze studiów też ma podobną zajawkę i myśleliśmy coś sobie sprawić do nauki, sam byłem zdania żaby kupić w okolicach tysiąca jakąś nówkę ale z kasą ciężko, sporo ważniejszych wydatków. No i nówkę z jak największą ramą jeśli jakieś rozmiary w BMX'ach są bo jednak małe te rowerki i z 180cm wzrostu szału nie ma ale sprzęt generalnie nie jest do lansu po mieście tylko skakania. Bo wydaje mi się że na jakimś streecie na kołach 24 ciężko się uczyć, no i BMX ma swój klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pysiek Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Oj BMX ma swój klimat... Ja smigałem na MTB (24") przez 3 lata, a jak się przesiadłem na BMX, to tylko bym na nim śmigał... Ja mam 188 wzrostu i śmigam na ramie 20.5". Są jeszcze 21", ale to już jest trochę dłuższa rama, przez co gorzej robi się spiny. Powiem tak: opłaca się kupić nowego BMX, bo będziesz miał go przez dłuuuugie lata. A używany BMX, to będzie już skatowany! Jednak grindy itd dają w dupe. Lepiej odłóż sobie kilka stówek i kup już coś fajnego. Ja dałem za swojego 1600 zł a jest już za######isty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.