kamfan Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Czy ktoś z forum wybiera się na Bike Festival do Szklarskiej Poręby, może udałoby się jakąś grupkę zorganizować i wspólnie zarezerwować noclegi, bo taniej, a przede wszystkim w grupie raźniej;) Gdyby ktoś nie wiedział co to za festiwal;) to powiem tylko tyle, że byłem tam 2 lata temu i naprawdę warto! Jest to chyba największe święto kolarstwa w Polsce. W programie m. in. pokazy filmów rowerowych, maraton MTB, zawody Downhillowe, skoki do wody z rowerem oraz bardzo fajny konkurs na pump tracku - rower napędza się na specjalnym torze wyłącznie rękoma (nie obracając korby)! Tutaj linki odnosnie pump tracku: Więcej info: http://www.festiwalrowerowy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Z tego co mi wiadomo, to wybiera się tam Pixon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam, ja i Dejot też się wybieramy, do zobaczenia na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 to moze jakies info gdzie macie noclegi i czy sa tam jeszcze wolne miejsc? zawsze mozna w jednym miejscu spac i zrobic after party Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilT Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ooo W sumie to koło mnie ,to się wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stiged Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Ja za 30 min startuję.Ciekawie może być,zwłaszcza że pogoda "nie halo".Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilT Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 No to ładnie ci się rozpadało w godzinę startu Pozdrowienia dla wszystkich z okolic Szklarskiej i powodzenia dla zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilT Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 :wallbash: :wallbash: 30 minut pisania poszło na marne... Cholerne CTRL+A + Backspace!! Powiem w skrócie i to wieelkim w porównaniu do tego co napisałem wcześniej. Atmosfera była genialna! Ludu trochę było. Zapraszam za rok! Wrzucam fotki: https://picasaweb.google.com/108314419879591023265/BikeFestival2011?authkey=Gv1sRgCLCtl9GO8YzAIg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepa416 Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 CTRL + Z i było by z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilT Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 CTRL + Z i było by z powrotem Niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalKoziolek Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Chciałem tam być w tym roku, ale niestety miałem pokazy w weekend poza Polska i nie dałem rady:/, ale gadałem z kumplem, który tam pojechał i był mega zadowolony, w sumie, to dogadałem się z nim dopiero wczoraj wieczorem, bo wcześniej nie mógł jeszcze mówić,hehe www.michalkoziolek.pl pokazy rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3 Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 gdyby ktoś znalazł link do zdjęć wykonywanych na ostatnim odcinku maratonu - tym odcinku dh, byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Club46 Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 gdyby ktoś znalazł link do zdjęć wykonywanych na ostatnim odcinku maratonu - tym odcinku dh, byłbym wdzięczny fotki z portalu czasnarower.pl https://picasaweb.google.com/100916103756092384821/FestiwalRowerowyWSzklarskiejPorebieMaraton?authuser=0&feat=directlink&gsessionid=A1Y_JaDGXx1PHtjAka2N4A# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.