Clip Napisano 28 Lipca 2011 Napisano 28 Lipca 2011 hej w interpacku są uchwyty automaxi po 129zł http://www.interpack.com.pl/promocje,7,UCHWYT_ROWEROWY_NA_DACH.html w sklepie sprzedawca oczywiście twierdzi że to badziew i trzeba koniecznie kupić thule za min. 250zł Wiadomo że sprzedawcy wciskają to na czym mają większą marżę a nie są od doradzania ... Czy ktoś używa tego bagażnika i może się wypowiedzieć o jego jakości / stabilności? Dodam że zawieszenie w samochodzie mam dosyć twarde do tego nisko profilowe opony więc wskazane jest żeby uchwyt pewnie trzymał
Zymelka Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Mam taki sam tylko z Dechathlonu identyko i jestem z niego zadowolony, wożę na nim rowery często i nic mu nie dolega. Fakt że w porównaniu ze starym bagażnikiem (stalowym) wypada gorzej bo jest mniej sztywny na boki ale rower stoi stabilnie Rower się łatwo wkłada i mocuje. Polecam bo też miałem dylemat czy thule czy takie coś i nie żałuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.