box104 Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam! Wczoraj zostałem posiadaczem rękawiczek PRO XCR o rozmiarze XL, wszystko jest okej, mierzyłem w sklepie i było ok. Przedstawiciel mi powiedział, że się jeszcze rozciągnąć. Gdy wróciłem do domu pozrywałem metki i wyruszyłem na podróż i tu jest bardzo wielki problem, bo jedna rękawiczka jest mniejsza od drugiej o 0,5cm i dla mnie to jest znacząca różnica. Co zrobić z takim faktem oddać do sklepu, żeby reklamacje zrobili, czy co? Pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bucket Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Wypierzesz pare razy rękawiczki i powinny sie dopasować do dłoni. Chyba że 5mm różnicy to jakaś wada fabryczna i naprawdę przeszkadza w użytkowaniu, to wtedy powinieneś zwrócić rękawiczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams822 Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Raczej idź do sklepu wymienić, lecz jak już korzystałeś z nich to mogą ci nie wymienić, ale jak zauważyłeś to na początku jazdy to powiesz im co jest grane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leexosport Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Nie wiem czy wypranie coś da,jeżeli masz dowód zakupu,to jedź do sklepu i postaraj się wymienić na nieco większą. Tylko tym razem dokładnie to sprawdź,tak żeby potem nie było problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.