skydancer Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Kogo mam pocałować i gdzie aby usunął mi ostrzeżenie, które wisi na moim koncie od marca? Próba kontaktu z modem, który je przyznał nie dała rezultatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 A co ci ono przeszkadza?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmb Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 moje też już wisi nie wiem jak dlugo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ostrzeżenie jest informacją dla nas, że dany delikwent już popełnił jakieś wykroczenie przeciw regulaminowi. I gdy zdarza się recydywa w formie na przykład źle założonego tematu to nie musimy się już bawić w poprawianie i upominanie, tylko po prostu usuwamy temat. Tak że raczej nie usuwamy tego typu ostrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 i co istotne widoczne jest tylko dla nas i dla właściciela konta. czasem jak mamy dobry humor to może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 28 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Rejestrując się na forum potwierdziłeś przeczytanie i akceptację obowiązującego regulaminu. Ostrzeżenie otrzymałeś za jego złamanie więc przestań się użalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Jak wyżej ^^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.