Skocz do zawartości

[amortyzator przód] Rst capa

Rekomendowane odpowiedzi

ja miałem capa i elamaster padł po 600km, w jakiej cenie chcesz kupić amor, ten SR to starszy model,

w jakim przedziale cenowym masz zamiar kupić amor i czy musi być z blokadą skoku

Wow to pochwal sie gdzie tak jezdzisz :icon_mrgreen: ja przejechalem mazovie 58 km z b.dobrym wynikiem jak na moj wiek i nic sie nie stało capie :icon_wink:

A ta tora, to pewnie pójdzie za jakieś 400 PLN.

Jak chcesz amor na przepękanie sezonu, to kup nawet tą gapę, choć badziew to i tyle.

IMO warto poszukać jakiejś taniej Gili lub Omegi od RST, XCR albo XCM od suntoura ewentualnie jakiegoś darta (czy judy).

A ta tora, to pewnie pójdzie za jakieś 400 PLN.

Jak chcesz amor na przepękanie sezonu, to kup nawet tą gapę, choć badziew to i tyle.

IMO warto poszukać jakiejś taniej Gili lub Omegi od RST, XCR albo XCM od suntoura ewentualnie jakiegoś darta (czy judy).

badziew, ok, ale po czym wnioskujesz? Sądzę, iż skoro zrobiłem na niej 5k km, pare maratonow, i nadal tłumi i nie ma luzów wiec o co

Ci chodzi? moj znajomy ma xcm'a, 1500 km przebiegu i luzy ma juz odczuwalne tak wiec rst nie jest takim szajsem :icon_wink: bo jesli ktos bedzie uzywał amorka xc zgodnie z przeznaczeniem a nie bawił sie capą w dh to posłuzy długo, oraz bedzie ją serwisował.

Tłumi? Przejedź się czymś, co ma jakiś sensowny tłumi, może skończysz głosić herezje.

Miałem wersję ml i nie chcę tego więcej dotykać; luzy miała od nowości, pracowała koszmarnie, tłumienia praktycznie nie miała, pokrętło regulacji naprężenia było nie do ruszenia, w porywach wykorzystywał może 2/3 deklarowanego skoku. Dla mnie ten widelec to padaka i zdania nie zmienię. Lepiej dołożyć trochę, kupić gilę/omegę/xcr i mieć widelec z jako takim tłumieniem.

jeśli miał od nowosci luzy, to kupiłes go uzywanego :icon_mrgreen: no patrz mi od ponad sezonu pokretło sie łądnie kreci :), zarowno od regulacji napręzenia oraz blokady :icon_wink:

ps jezdziłem na torze powietrze i reconie, chyba ze to tez badziewia :icon_mrgreen: , wiadomo ze u tych rs bylo nie porownywalnie lepiej ale rst daje rade jak na swoja połke

Panowie, czy ten duro bedzie dla mnie dobry, http://allegro.pl/sr-suntour-duro-djd-100mm-marzocchi-space-jump-i1747220088.html nie bedzie za mięki ? dodam ze ja za lekki nie jestem(100kg) Czy lepiej sie wstrzymać dozbierać na np. http://allegro.pl/sr-suntour-raidon-120-mm-skoku-lo-air-i1742998281.html a z tego co czytałem powietrzny bedzie dla mnie dobry, bo mogę sobie go odpowiednio napompować, lecz czy jest ten raidon wart tej ceny czy lepiej kupic duro i na wiosne nowego raidona?

Dodam ze w tym duro nie działa(cytuje z aukcji) "Regulacja Tłumika nie działa a sprężyny jest ok"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...