Skocz do zawartości

[v'ki]Element mocujacy-gdzie kupic?

czaja188

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Podczas wymiany panceza z linką hamlcową (hamulec tylni) zapodial mi się gdiześ element łączący pancez hamulcowy z ramą. Gdzie mozna zakupic taki element? A i mam Kelly'sa Salamandra 2004.

Napisano

Podejrzewam że chodzi o te zakończenia pancerza, można je kupić w każdym sklepie rowerowym za pare groszy, ewentualnie chodzi o fajke do v-brek'a (też można kupić w rowerowym hehe :blush:)

Napisano

To jest zakonczenie panceza? To jest element łączący rame z pancezem!!!!

Sam masz salamandra to powinnies wiedziec co to i do czego to służy!!

Napisano

nie unos sie chlopcze. i pocwicz ortografie. moze i nie jest to zakonczenie pancerza, ale skoro jest to czesc rowerowa, to w miesnym jej raczej nie kupisz...

pozdrawiam

• Mod Team
Napisano

Zapytam przy okazji, nie wiecie może czy dostanę w rowerowym przelotkę (redukcję) na linkę/pancerze żeby w miejscu mocowanie panczerza od hydraulika wsadzić normalny?

Napisano

Wiem że w rowerowym.... Ale tam gdzie rower kupiłem mówią że nie mają jak załatwić. Wiec może wie ktoś czy w jakimś rowerowym sklepie (w interncie) można to kupić.

Napisano

O boze... To jest element mocujacy linke w uchwycie dla hydraulika, pelnego pacerza...

Jesli musisz miec dzielony pancerz to musisz go miec...

Ja bym walnal caly pancerz do tylnego hampla natwoim miejscu B)

Ale sadze, ze to dokupic mozna w kazdym lepszym rowerowym, a najlepiej to pytaj w serwisach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...