maciejski Napisano 27 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Hej. Próbowałem dziś zmienić skok - nie udało się. Spuściłem powietrze, odkręciłem śruby z dołu, próbowałem zdjąć dolne lagi z amorka i ZONK. Nie schodzą. Na filmie o zmianie skoku Epicona 2009 i wyżej schodzą bez problemu. Domyślam się, że prawdopodobnie trzeba będzie odkręcić tą śrubę (dużym nasadowym kluczem, niestety nie mam na miejscu) na której siedzi wentyl (tak jak w 2007 i 2008 Epiconach). ps. Kolega, który to się tak mądrzył na forum, że w 2011 robi się to tak samo jak w 2009 niech idzie prostować banany a nie wypowiada się na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 27 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Robiłeś wszystko tak samo, jak filmie? Łącznie z puknięciem w lekko odkręcone śruby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejski Napisano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Tak, dokładnie tak samo, dokładnie w tej samej kolejności. ps. Jeszcze się okaże, że sprzedawca zamiast 2001 sprzedał mi 2008 :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 U mnie też dość trudno szło oddzielanie goleni, ale było to zdecydowanie wykonalne. Może spróbuj wkręcić jeszcze na kilka obrotów śruby mocujące i stuknąć w nie jeszcze raz, mam nadzieję, że to pomoże. Wykręcanie korków nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.