makaweli Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 własnie,jak w temacie,chciałbym poznac opinię na temat tego roweru,jestem w sumie początkującym cyklistą mimo swoich lat heh czy ten rower jest faktycznie tak dobry jak mówi cena za niego ? mam jeszcze pytanie bo nie moge w internecie znalesc,bo niby to jest ultra race,kolory ma te same,ale na ramie pisze L.MOUNTAIN nigdzie nie mogę odszukac jaka jest różnica,może ktos bardziej siedzi w temacie i pomoże ?
marky5 Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 Podaj jakieś linki z tymi rowerami do porównanaia,bo tak to jest tylko wróżenie z fusów.
makaweli Napisano 27 Lipca 2011 Autor Napisano 27 Lipca 2011 http://ww2.bikekatalog.pl/2011//rowery/1799/KTM.Ultra.Race/ identyczny,tylko czarno biały
marky5 Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 Myślę,że cena tego KTM jest trochę za wysoka jak na zastosowany osprzęt.Przykładowo np.TREK oferuje taki model taniej,a na nieco lepszych komponentach;TREK 6700 DISC,czy też ewentualnie taki KROSS z jeszcze lepszym amortyzatorem;Level A9 Także ze względu na geometrię ramy wolałbym te rowery od tego KTM.
longer01 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 no ten TREK też ładny jest mi też sie bardzo podoba
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.