beardman Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 @1reed : bardzo ładna "glizda" Ja mam taką gadzinę: http://hoduje-gada.com/boa-dusiciel-waz-chinski/waz-zbozowy/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Laqss24 Witaj wśród szynszylo maniaków. Też mam takiego stwora. A to że szalona to chyba cecha wrodzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilk2312PL Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witam 10 Ptaszników 3 psy 3 koty 50 rybek 3 węże Kiedyś hodowane skorpiony Jeśli chcecie mogę wstawić fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abelja Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Sześciolatek mój. Króliś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Kot Książe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.