Skocz do zawartości

[Zwierzę domowe]Jakie macie?

roweras

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Też bym wrzucił zdjęcie kotki, ale jest nieuchwytna. Koty mają to do siebie że albo wychodzą dobrze na zdjęciach, albo nie można ich złapać :D

Napisano

Najlepsze zwierzę przy którym nie trzeba za dużo sprzątać i cieszy oko, rozluźnia.neolamprologus_brevis_male_2_by_grindz0ne.jpg

Neolamprologus brevis są to popularnie zwane muszlowce najmniejsze ryby pielęgnicowate.

Napisano

Obecnie mam:

-sznaucerka olbrzym

-terier rosyjski

-cztery dorosle kotki

-dwanascie! malych kotkow( trzy kotki urodzily po 4 kociaki)

Maluchy ida do wydania, bo to juz za duze zoo, ale tak to koty z psami sie dogaduja i maja duzo przestrzeni- nie mieszakaja w domu, ani bloku.

Zdjecia wstawie przy okazji, jak 8 klusek siedzi razem w pudelku( cztery pozostale sa juz wieksze i lataja po podworku, ale czasem wchodza do tamtych, a wszystkie kotki sie dogaduja :P)

Napisano

Co do wsi, to co to takiego? Wsie sa fajne, maja swoj klimat, ja sie przeprowadzam z miasta wlasnie na wies i jestem z tego zadowolony, co prawda gospodarstwa nie ma i nie bedzie, ale jakos tak wolniej tam czas plynie(albo i przyjemniej).

Dzisiaj wydane 2 kociaki, w przyszlym tygodniu juz pewnie maluchow nie bedzie na podworku .

Napisano

2 psiaki rasy raczej mieszanej sciśle nie określonej ;)

Kosma napisał:

kon,w sumie to klacz

OT:

Jasio do taty: Tato jak się nazywa Tata koń

Tata: Ogier

J: a Mama Koń?

T: Klacz

J: a dziecko koń:

T: źrebak

J: To nie ma takiego konia co się nazywa KOŃ??

:icon_mrgreen:

• 3 miesiące temu...
Napisano

Cóż a ja w te wakacje na działce złapałem papużkę nimfę, widać że udomowiona bo zna różne "przyśpiewki". Ludzie dbajcie o swoje zwierzaki!

Napisano

Zaznaczyłem kot ale tak naprawdę to są dwa koty ( kotka i kot ) i biała myszka. Myszka w szklanym terrarium - bałbym się trzymać w klatce jak są koty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.