Flash3M Napisano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Ostatnie 3 dni głosowania, czas na finish. Przy okazji jestem ciekaw, jaka część poparcia dla mnie pochodzi z forumrowerowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 4 glosy poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 14 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Przewaga to tylko 200 głosów. Do roboty rowerzyści Flash musi wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Niedługo zacznie się ostatnie doba głosowania internautów? Mimo wszystko zachęcam do ostrego finishu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 +6 na koniec, ale to już chyba formalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 16 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Flash smaruj dupsko Tylko nie wiem czym żeby przetrwać ten wyczyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ostatnie 6 godzin głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daVe Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Flash, ja Cię (a zwłaszcza Twoje biedne cztery litery) bardzo mocno przepraszam za kolejne 13 głosów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Chciałem oddać głos, ale chyba jakaś awaria jest. Przycisk jest nieaktywny. Wcześniej, przy wprowadzaniu miałem komunikat "niezidentyfikowany błąd". Czy ktoś może to potwierdzić? Spróbuję później. Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 głosowanie było aktywne do godziny 12 dziś. Flash o co kaman w stwierdzeniu: Ostateczne wyniki, uwzględniające wyniki Internautów oraz ranking Jury, ogłosimy... ?? Czy mimo pierwszego miejsca licząc po oddanych głosach możesz nie wygrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysi3kk Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 kenjisan na stronie jest wyraźnie napisane wystarczy tylko kliknąć na zasady decyzja 50% głosy 50% jury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 heh RTFM Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Wszystkim głosującym dziękuję....teraz pozostało już tylko trzymać kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysi3kk Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 udało się, wygrałeś gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Gratulacje, man! Będzie niepodważalny siodełkowy autorytet na forum po zrobieniu trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 18 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Tak sobie myślę Flash, że jakbyś znalazł sponsorów to mógłbyś zrobić porządny test kilkunastu siodeł rowerowych przy okazji Czekamy na werdykt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Za wysłane głosy, liczymy na obszerną relację i dużoo zdjęć z trasy Odi, werdykt już jest, na stronie głównej są wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Biegacze byli blisko ale udało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Dzięki za wszelkie poparcie. Postaram się jak najwięcej danych z przygotowań i samej wyprawy jakoś utrwalić i zaprezentować. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 zastanawiam sie, czy bardziej przepelnia cie radosc, czy przerazenie jak to przejedziesz, to kask z glowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 pierwsze 2 dni była to czysta radość (nawet w pracy), w tej chwili ogarnia mnie przerażenie... i nie chodzi o dystans (chociaż to też), ale o ogarnięcie całości z punktu widzenia organizacji... to nie to samo, co pojechać na komercyjną imprezkę, gdzie wystarczy wpłacić wpisowe i przebiec kawałek pustyni ... ale uśmiech ani na chwilę mnie nie opuszcza BTW. ktoś wspomniał o testowaniu siodełek... na trasie nie będzie na to czasu... przed wyjazdem muszę wybrać to najlepsze (najlepsze dla mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo1 Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Dasz radę Ciekawe czy jak wrócisz będziesz miał ochotę na wycieczki z amatorami z rwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Ciekawe czy będziesz miał ochotę patrzeć na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Myślę, że będę miał dość szosy na jakiś czas, ale z podnieceniem dosiądę górala leo1: a kim ja jestem, jeśli nie amatorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 moje gratulacje, czapki z głów, jak to przejedziesz, to będe o Tobie wnukom opowiadać :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.