Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Sierpnia 2011 Mod Team Napisano 4 Sierpnia 2011 Kiedyś była dyskusja, czy da się przejechać 10 tys km w ciągu miesiąca... jeśli pomożecie, może się przekonamy Łatwo nie będzie, ale na tym w końcu polegają prawdziwe wyzwania... a nie wdrapanie się na jakiś szczyt jako któraś (tysięczna) kolejna osoba Zagłosowałem bo pomysł ciekawy A wdrapywać się na szczyty też trzeba lubić i umieć
kenjisan Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Dziś miałem weryfikację przez kod z obrazka, dodali to czy wczoraj też było?
Flash3M Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Napisano 4 Sierpnia 2011 Biegacze szykują jakąś mobilizację na weekend, więc fajnie by było, gdyby rowerzyści też się zmobilizowali Jutro robię traskę rowerem Gdańsk - Warszawa - Otwock, a później gdzieś na północny zachód... przewidywany czas dojazdu do Warszawy, około 15, z Warszawy do Otwocka wyjeżdżać będę około 17... tak piszę, bo może ktoś się podłączy na chwilę... Niebieska szosówka Trek z bagażnikiem mocowanym do sztycy (jeszcze nie wiem, w jakiej będę koszulce).
Raphii Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 Mój głos został oddany. Mam nadzieję, że uda się to właśnie tobie wygrać ten konkurs
Mod Team Odi Napisano 9 Sierpnia 2011 Mod Team Napisano 9 Sierpnia 2011 Przypominam forumowiczom o obowiązku codziennego oddania głosu(ów) Niestety biegacze wciąż mają sporą przewagę, którą musimy zniwelować. Do roboty!
seker1995 Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 O obowiązku ? Czyli jak nie zagłosuję, to ponoszę jakąś karę ? Ja swój głos oddałem ale pytam z ciekawości.
kenjisan Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 Tak obowiązku, bo jak nie to ci myszy łańcuch w czasie pełni przegryzą...
Mod Team Pixon Napisano 10 Sierpnia 2011 Mod Team Napisano 10 Sierpnia 2011 @seker1995,to była ironia. Fakt faktem dobrze byłoby wypromować naszego kandydata, poprzez codzienne głosowanie
nanek3 Napisano 10 Sierpnia 2011 Napisano 10 Sierpnia 2011 Jeszcze 7 dni, a przewaga jest nieznaczna, zaledwie 110 punktów!
Przeor Napisano 10 Sierpnia 2011 Napisano 10 Sierpnia 2011 Może by tak wiadomość do wszystkich użytkowników wysłać, Admini co Wy na to? Może byśmy przeskoczyli biegaczy?
Mod Team Odi Napisano 10 Sierpnia 2011 Mod Team Napisano 10 Sierpnia 2011 seker1995 - moje poczucie humoru nakazuje mi odpisać w stylu, którego niestety nie mogę użyć na publicznym forum Koledzy wyżej wyjaśnili.
Gordon91 Napisano 10 Sierpnia 2011 Napisano 10 Sierpnia 2011 Trzymam kciuki - chętnie przeczytam potem opowieści z wyprawy na BS Kilkanaście głosów ode mnie już masz! Dodam jeszcze,że z gmaila można głosować praktycznie nieskończoną liczbę razy,ale nie wiem czy mogę to tutaj napisać,bo konkurencja nie śpi
Flash3M Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Napisano 11 Sierpnia 2011 Może by tak wiadomość do wszystkich użytkowników wysłać, Admini co Wy na to? Może byśmy przeskoczyli biegaczy? O tym samym myślałem, w końcu biegacze już nie raz tam zrobili, ale z drugiej strony jestem przeciwny spamowi... może by więc wystarczyła jakieś wyraźne ogłoszenie na głównej stronie naszego forum? Czy któryś moderator jest w stanie na to odpowiedzieć? Pozdrawiam i dziękuję za zaangażowanie, już tylko kilka dni do końca głosowania, myślę, że nikt nie opadnie z sił
daid Napisano 11 Sierpnia 2011 Napisano 11 Sierpnia 2011 1 miejsce! gratki! działamy dalej... 2 głosy ode mnie
kenjisan Napisano 11 Sierpnia 2011 Napisano 11 Sierpnia 2011 Gratulacje, jednak utrata pierwszego miejsca bardzo mobilizuje przeciwnika. Nie można teraz odpuścić. ps. tak w ogóle to biegać tez lubię.
mdlosz Napisano 11 Sierpnia 2011 Napisano 11 Sierpnia 2011 Taka podpowiedź dla posiadaczy konta na o2. Można założyć więcej niż 8 aliasów. Przy okazji gratulacje za wskoczenie na pierwsze miejsce. Teraz tylko trzeba utrzymać je do końca.
Przeor Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 O tym samym myślałem, w końcu biegacze już nie raz tam zrobili, ale z drugiej strony jestem przeciwny spamowi... może by więc wystarczyła jakieś wyraźne ogłoszenie na głównej stronie naszego forum? Czy któryś moderator jest w stanie na to odpowiedzieć? Pozdrawiam i dziękuję za zaangażowanie, już tylko kilka dni do końca głosowania, myślę, że nikt nie opadnie z sił To całe głosowanie to jeden wielki kant, powinno być ograniczenie - jeden głos z jednego konta, wtedy byłoby jakoś sprawiedliwie, więc żadnych oporów przed stosowaniem "spamu" nie powinieneś mieć. Z mojej strony cały czas ślę głosy:)
Flash3M Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Napisano 12 Sierpnia 2011 Przewaga wzrosła... jeszcze trochę urośnie to pozostanie czekać na werdykt jury.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.