Flash3M Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 W konkursie startuje kilka pomysłów na rowerowe sportowe wyzwanie... w tym mój, Dookoła Europy. Zachęcam do głosowania, niekoniecznie na mnie, chociaż byłoby bardzo miło... bez Was do mojej wyprawy raczej nie dojdzie. Strona konkursu: http://www.konkurs.ideekaffee.pl/ Pozdrawiam
Flash3M Napisano 28 Lipca 2011 Autor Napisano 28 Lipca 2011 Kiedyś była dyskusja, czy da się przejechać 10 tys km w ciągu miesiąca... jeśli pomożecie, może się przekonamy Łatwo nie będzie, ale na tym w końcu polegają prawdziwe wyzwania... a nie wdrapanie się na jakiś szczyt jako któraś (tysięczna) kolejna osoba
Mod Team Odi Napisano 29 Lipca 2011 Mod Team Napisano 29 Lipca 2011 Jesteś nienormalny! I to mi się podoba! Bardzo! Masz mój głos.
nabial Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 ...pozniej bedzie zbieral na rekonstrukcje dupy, bo ze nogi dadza rade, to oczywiste powo
kubzys Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Zagłosowałem, i to na ciebie Jazda samemu to nie to samo, co jazda w grupie, ale można się przyzwyczaić. Powodzenia
Piksel Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Zagłosowałem, masz szczęście, bo jak całe forum na Ciebie zagłosuje to na pewno wygrasz
Mod Team Odi Napisano 29 Lipca 2011 Mod Team Napisano 29 Lipca 2011 ...pozniej bedzie zbieral na rekonstrukcje dupy, bo ze nogi dadza rade, to oczywiste powo Hehe Ja po niedzielnych ponad 300km miałem ochotę udać się do szpitala i zlecić przeszczep skóry z czoła na dupę A że nogi dadzą radę... mięśnie pewnie tak, bardziej obawiałbym się o stawy przy tak długim i poważnym obciążeniu. Łatwo na pewno nie będzie, ale trzymam kciuki.
emotive Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Wyprawa robi wrażenie. Masz mój głos Odi ta chęć zlecenia przeszczepu skóry z czoła na dupę po przejechaniu jednego dnia 300 km to nie zły pomysł hehe
Flash3M Napisano 29 Lipca 2011 Autor Napisano 29 Lipca 2011 Dziękuję za każdy głos W razie czego przypominam, że głosować można codziennie. Z tym przeszczepianiem skóry bym się tak nie spieszył, chociaż po 2 tygodniach mogę zmienić zdanie... no, ale chodzi mi głównie o blizny, których nie chce mieć więcej niż mam
Mod Team Odi Napisano 31 Lipca 2011 Mod Team Napisano 31 Lipca 2011 W razie czego przypominam, że głosować można codziennie. No właśnie, warto o tym pamiętać. Chłopaki! Ile macie kont pocztowych? Głosować można z każdego raz dziennie. Pomóżmy temu świrusowi!
Flash3M Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Napisano 1 Sierpnia 2011 Akcja nabiera tempa... nie zwalniajmy
Tasiorasior Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 Panie kurcze bede glosowal codziennie powodzenia mam nadzieje ze Ci sie uda
rybciasum Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 na o2 można mieć 8 aliasów, wymiennych, także jak ktoś ma czas / chęci to można się pobawić, sam oddałem 3 głosy, POWODZENIA!!
Flash3M Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Napisano 2 Sierpnia 2011 Byle nie przesadzać, bo nie chciałbym zostać zdyskwalifikowany za niby oszustwa... ale nikomu nic nie zakazuję, bo jak sprawdził mój wywiad, ludzie głosujący na innych uczestników też głosują ze wszystkich swoich kont pocztowych. Za nami prawie tydzień, ale przed nami kolejne 2 tygodnie, równie ważne.
Patryke Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Masz wariacie mój głos Świetnie jest realizować takie marzenia.
Flash3M Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Napisano 2 Sierpnia 2011 Mobilizacja się przyda, bo oto co wyczytałem z forum biegaczy: 1. "Może niech admin puści jeszcze raz "spama" :-)) po portalowych skrzynkach !" ... czyli biegną po trupach do celu... 2. "Podpowiedź dot. skrzynki na tlenie - GENIALNA. (...) Tym sposobem z 2 wzrosło do 8 głosów dziennie." ... a mnie gryzło sumienie, gdy ktoś oddawał na mnie więcej niż 2 głosy dziennie... 3. "Drugi konkurent jest groźny zatem jutro musimy mieć 300 głosów oddanych " oby te słowa były prorocze 4. "Ludzie nie opadajcie z sił no i klikajcie na właściwą osobę - przecież rower to nie to samo co bieganie!!!" ... tak, jakbym ja nie biegał, cóż za zniewaga W każdym razie robi się ciekawie
kenjisan Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Nie chcę Cię mieć na sumieniu ale 2 głosy poszły
Mod Team Odi Napisano 3 Sierpnia 2011 Mod Team Napisano 3 Sierpnia 2011 Szybkie pytanie techniczne - 8 głosów z Tlena? Jak?
kenjisan Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Przewiduję że trzeba sobie ustawić aliasy do konta i je podawać podczas głosowania. Wszystkie potwierdzenia wchodzą nam do skrzynki ale zapisywane u organizatora mogą być jako pochodzące z różnych kont (różnych osó. Przykład aliasów: adam.adamiak@tlen.pl aadamiak@tlen.pl, oczywiście co sobie wpiszemy to już nasza sprawa.
Patryke Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Czyli szykuje się krwawa bitwa pomiędzy biegaczami, a rowerzystami Do boju!
Mod Team Odi Napisano 3 Sierpnia 2011 Mod Team Napisano 3 Sierpnia 2011 Nie bardzo rozumiem z ustawianiem tych aliasów. Ale 4 głosy i tak można oddać z jednego konta: o2, tlen, go2, prokonto
Flash3M Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Napisano 3 Sierpnia 2011 Była chyba jakaś przerwa, ale ponownie można głosować
JaniszMTB Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 +1 z mojej strony Szkoda że e-mail potrzebny bo servery proxy by poszły w ruch. Powodzenia jutro postaram się +10
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.