Badb Catha Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 To może mam zwyczajnie jakiś felerny model. Po miesiącu się wytarły i są śliskie, dodatkowo, lewy grip pękł i teraz zjeżdża z kierownicy i klei się do rękawiczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzewa Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 To może mam zwyczajnie jakiś felerny model. Po miesiącu się wytarły i są śliskie, dodatkowo, lewy grip pękł i teraz zjeżdża z kierownicy i klei się do rękawiczek. moze masz specyficzny pot mimo rękawiczek może wpływac na gripy. Mój partner ma takie problemy, klucze mu po tygodniu rdzewieją, a gripy zmienia co 0,5 roku w tym momencie nie opłaca nam sie kupowac firmówek, więc ma scotta z gripami no name Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Wreszcie tu trafiłem pozdrawiam wszystkich scociaków , ja przygode ze scottem zacząłem 3 lata temu i nie zmienie marki na żadna inną , jestem bardzo zadowolony z moich bików , mieszkaja razem ze mną w moim pokoju ;P Witam. Proszę o dopisanie do klubu Scotta.. Rowerek Reflex FX-25 http://www.scott.pl/product.php?UID=27 Pozdrawiam! Jak tam budyn wrażenia z jazdy na reflexie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Mój Scott znów lekko schudł. Ma już 10042g (wymieniłem pedałki na Look 4x4 i siodło na Velo Carbon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trema Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam miłośników scotta. Od 1,5 roku jeżdżę na scali 10 , a od 2 miesięcy uciekam przed tirami na CR1 Pro. Pozdrawim wszystkich nie tylko maniakó scotta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badb Catha Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Mój Scott znów lekko schudł. Ma już 10042g (wymieniłem pedałki na Look 4x4 i siodło na Velo Carbon) Pewnie bys zszedł poniżesz 10 000g gdybyś go wyczyścił :mrgreen::mrgreen: Chyba, że to taki cieniowany kolor :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Bez brudu tyle waży:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Od kwietnia/maja śmigam na Sportsterze P6, troszku słąbo, ~3kkm dotychczas, ale to pierwszy sezon na tej maszynie (i pierwszy post w tym wątku ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam wszystkich, mam w planach zbudowanie Scotta na ramie Scale 70 (wyobrażam sobie go tak jak na tym orazku w podpisie), i mam pytanie. Czy rama Scale 70 i Scale 40 jest identyczna. Chodzi mi o wagę, nie zamierzam płacić 2200 zł za samą ramkę skoro mogę kupić za trochę więcej całego Scale 70, posprzedawać części i zmodernizować go Sorki za OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orlenplock Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Jaki OT chłopie?? Przecież wszystko co dotyczy Scott'a może się tu znaleźć. Jesta taka strona, na której można porównać geometrię poszczególnych ram Scott'a. Polecam się z nią zapoznać. To są dwa rowery na tej samej ramie. Po prostu 40 a 70 oznacza osprzęt, gdzie 70 ma lepszy osprzęt niż 40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 gdzie 70 ma lepszy osprzęt niż 40. nie czasem odwrotnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orlenplock Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 No faktycznie odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Jednak rama Scale 70 różni się od Scale 40. Scale 40: nie ma mocowania do hamulców v-brake, rama wykonana w technologii CB (custom butted), a Scale 70 w technologii DB (double butted- podwójnie cieniowania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ragnarson Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 ok a więc ja też się wpisuję http://www.allegro.pl/item143614223__scott...ponentach_.html jednak nie wiem jak długo będę jeszcze jego właścicielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralson Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 To i ja się dopiszę. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem ramy SCOTTA GENIUS MC 20 . Na niej to zbudowałem sobie rower i jest genialny! To jest to o co mi chodziło. Obecna specyfikacja" Rama- Scott genius MC 20 Przedni amortyzator - RS Reba Team U-turn Koła - Mavic Enduro Disc npęd - pełny XT korba HL II łańcuch przerzutki Manetki LX 2007 Hamulce - Hayes El Camino sztyca - Ritchey pro Siodełko Ritchey WCS kierownica / mostek Ritchey pro pedały Crank 2Ti Opony Schwalbe Racing Ralph Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 fotki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badb Catha Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Słuchajcie mam opony 700x35C, moge zmienić je na 700x32 ? Będzie to pasowało? Czy jednak muszę 35C na 35C zmienic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 mzoesz,bo te drugie to jest szerokosc,a nie srednica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badb Catha Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Tak, wiem. Tylko miałem wątpliwości, czy np, końcówki obręczy nie będą wystawały poza oponę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 U mnie na kontenderach opona jest wezsza od felgi(badz taka sama) i jest wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjack Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No to nie ma naszych postów... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Będziemy się chwalić raz jeszcze :twisted: A tak na poważnie to ktoś tam coś mówił o przywróceniu bazy danych ale nie wiem kto ani kiedy ani gdzie, zapewne któryś z modów/adminów w dziale technical suport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzewa Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Będziemy się chwalić raz jeszcze :twisted: to ja zaczynam... moje Skocisko dostało nowa kierkę i mosteczek Truvativa, a w czwartek dolecieć ma amor Manitou Black w bardzo srebrnym kolorku. Hmm, doczekać się nie mogę... :twisted: Help, poszukuje dobrej sztycy w mało dostepnym rozmiarze 26,8 czy ktos ma jakies dobre doświadczenia, proszę o dobre rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Będziemy się chwalić raz jeszcze :twisted: A tak na poważnie to ktoś tam coś mówił o przywróceniu bazy danych ale nie wiem kto ani kiedy ani gdzie, zapewne któryś z modów/adminów w dziale technical suport nie zanosi sie na to niestety pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 W takim razie pozostaje wariant z chwaleniem się Cóż, na dzisiaj mój rowerek ma 1397km a więcej będzie można poczytać w teście, który spłodzę jak mi się zachce Powiem tylko tyle że im dłużej jeżdżę to bardziej mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.