Skocz do zawartości

Scott Club

Piterpak

Rekomendowane odpowiedzi

To może mam zwyczajnie jakiś felerny model.

Po miesiącu się wytarły i są śliskie, dodatkowo, lewy grip pękł i teraz zjeżdża z kierownicy i klei się do rękawiczek.

moze masz specyficzny pot :P mimo rękawiczek może wpływac na gripy. Mój partner ma takie problemy, klucze mu po tygodniu rdzewieją, a gripy zmienia co 0,5 roku :) w tym momencie nie opłaca nam sie kupowac firmówek, więc ma scotta z gripami no name :D

• 3 tygodnie później...

Wreszcie tu trafiłem B) pozdrawiam wszystkich scociaków :) , ja przygode ze scottem zacząłem 3 lata temu i nie zmienie marki na żadna inną , jestem bardzo zadowolony z moich bików ;) , mieszkaja razem ze mną w moim pokoju ;P

Witam.

Proszę o dopisanie do klubu Scotta.. :P

Rowerek Reflex FX-25 http://www.scott.pl/product.php?UID=27

Pozdrawiam!

Jak tam budyn wrażenia z jazdy na reflexie :)?

• 3 tygodnie później...
Gość BarteX88

Witam wszystkich, mam w planach zbudowanie Scotta na ramie Scale 70 (wyobrażam sobie go tak jak na tym orazku w podpisie), i mam pytanie. Czy rama Scale 70 i Scale 40 jest identyczna. Chodzi mi o wagę, nie zamierzam płacić 2200 zł za samą ramkę skoro mogę kupić za trochę więcej całego Scale 70, posprzedawać części i zmodernizować go :(

Sorki za OT.

Jaki OT chłopie?? Przecież wszystko co dotyczy Scott'a może się tu znaleźć.

Jesta taka strona, na której można porównać geometrię poszczególnych ram Scott'a. Polecam się z nią zapoznać.

To są dwa rowery na tej samej ramie. Po prostu 40 a 70 oznacza osprzęt, gdzie 70 ma lepszy osprzęt niż 40.

• 2 tygodnie później...

To i ja się dopiszę.

Od dwóch tygodni jestem posiadaczem ramy SCOTTA GENIUS MC 20 :P . Na niej to zbudowałem sobie rower i jest genialny! To jest to o co mi chodziło.

Obecna specyfikacja"

Rama- Scott genius MC 20

Przedni amortyzator - RS Reba Team U-turn

Koła - Mavic Enduro Disc

npęd - pełny XT korba HL II łańcuch przerzutki

Manetki LX 2007

Hamulce - Hayes El Camino

sztyca - Ritchey pro

Siodełko Ritchey WCS

kierownica / mostek Ritchey pro

pedały Crank 2Ti

Opony Schwalbe Racing Ralph

• 3 miesiące temu...
Będziemy się chwalić raz jeszcze :twisted:

to ja zaczynam... :D

moje Skocisko dostało nowa kierkę i mosteczek Truvativa, a w czwartek dolecieć ma amor Manitou Black w bardzo srebrnym kolorku. Hmm, doczekać się nie mogę... :twisted:

Help, poszukuje dobrej sztycy w mało dostepnym rozmiarze 26,8 czy ktos ma jakies dobre doświadczenia, proszę o dobre rady...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...