Mod Team Pixon Napisano 6 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Faktycznie pełen wypasik jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost91 Napisano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witam Ja też jestem szczęśliwym posiadaczem Scotta. Ramka: Scott Scale 60 Amorek: Fox F80 terra logic (stary ale bardzo jary, ma 3 lata) Koła: Fulcruum Red metal 5 Naped: to mieszanina XT i LX(sama korba LX) i planowany zakup XTR do tyłu Mostek sztyca kierownica: Boblight Hamulce Shimano Deore LX Opony Michelin XCR Mud/ Shwable Noby nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 rappid temat szos kompletnie obcy dla mnie ale jak patrze na twoj zestaw to chetnie bym sie na takim czyms pobujal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost91 Napisano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ale mój bike to nie szosa Jednym słowy świetna maszyna do XC i maratonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolli Napisano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Witam ponownie:) Tym razem chcem Wam przedstawić mój wczorajszy nabytek, oczywiście SCOTT ( drugi w kolekcji) . Model 80 2008', osprzęt póki co to nie żadna rewelacja, ale dzisiaj już zdążyłem wymienić kierę i mostek na WCS CARBON i orginalne klamki i manetki na LX DC Reszta modyfikacji jak się odbiję troszkę z kasą, pozdrawiam !!! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dc78bc771cb82dfe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost91 Napisano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Świetna kierownica. Miałem kiedyś taką ale niestety złamałem Od tej pory wole już jeździć na aluminiowych. Teraz mam Boblight-a i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patriota Napisano 20 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ramka : Scott scale 40 amortyzator: R7 2008 80mm osprzęt : deore planuje cały XT/XTR koła: mavic317/ piasty xt/ dt sprzrychy hamulce: lx/tekro bedzie sd7 mostek kiera itd: boplight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjack Napisano 22 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Widzę że jest nas coraz więcej, nas czyli posiadaczy scotta scale w różnych rocznikach i różnych wersjach. Wcale się nie dziwię, ta rama robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmc Napisano 23 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Zgłaszam swój akces do klubu. Jeśli kogoś to zainteresuje, szczegóły mojego Scotta są pod tym linkiem: http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?t=11487 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepkiss Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam wszystkich szczęśliwych i zadowolonych posiadaczy rowerów marki Scott. Z chętnością dołączę do Waszego grona. Zostałem zarażony cyklozą i scottmanią w 2007. Kupiłem Scale 70 w tradycyjnych dla Scotta barwach czarno-żółtych. Od tego czasu nieustannie obwieszam go coraz to nowymi gadżetami. Z fabryki została tylko rama, kierownica z mostkiem i sztyca. Teraz na ramie zawieszone jest: amortyzator RS Reba Team 08 koła Mavic ST disc 08 stery Ritchey Pro XTR DC z tarczami XT 07 przerzutka tył XTR 07, przód XT 08 siodełko Selle Italia SLR XC 08 opony Hutchinson Python, dętki Maxxis Ultralight rogi Scott RC, chwyty Scott racing. Waga ok. 10700g. Jednym słowem niezwykle sprawna maszyna do maratonów. Tylko wyniki nie dostają do jej możliwości :verymad: Na swoje usprawiedliwienie dodam, że koła i XTR-y to nabytek na sezon 2009 a trening jest (mimo niesprzyjających warunków) i będzie intensywniejszy. W miarę możliwości dokupuję ciuchy oczywiście Scott RC w barwach ramy. Do kompletu zostało dokupić tylko buty, których tegoroczny model Pro Carbon też jest w takich kolorach. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Zgłaszam swój akces do klubu. Jeśli kogoś to zainteresuje, szczegóły mojego Scotta są pod tym linkiem: http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?t=11487 rowerek piękniusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladybird Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Widzę że jest nas coraz więcej, nas czyli posiadaczy scotta scale w różnych rocznikach i różnych wersjach. Wcale się nie dziwię, ta rama robi wrażenie. no ba ..rama najpiękniejsza heh Drobne przemyślenie na temat wypowiedzi kolegi lepkissa: na takie zakupy to trza mieć worek z dolarami marka scott dobra i droga moje kanały zaopatrujące w mamonę widać niedomagają bo sie musze zaopatrywać w ciuchy z nizszej półki pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepkiss Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 "Drobne przemyślenie na temat wypowiedzi kolegi lepkissa: na takie zakupy to trza mieć worek z dolarami marka scott dobra i droga moje kanały zaopatrujące w mamonę widać niedomagają bo sie musze zaopatrywać w ciuchy z nizszej półki pozdro.. " Kolega lepkiss jest bardzo ale to bardzo już dorosły i prawie każde dodatkowo zarobione pieniądze przeznacza na zaspokojenie cyklozy i scottmanii. Ma też dotarcie do produktów scott'a w cenach niższych od katalogowych . No bo jak tu nie wykorzystać okazji. Jak sobie policzę, ile zaoszczędziłem w stosunku do cen katalogowych, to aż mi robi się cieplej w portfelu. Kolega lepkiss również nie kupiłby ciuchów scott'a w cenach sugerowanych, bo także jego zdaniem są drogie. Po namyśle jednak przyznam, że kupiłbym (scottmania jest groźna) ale mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patriota Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dodam fotke : to jest miniaturka wiec jak coś to klikajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladybird Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Kolega lepkiss jest bardzo ale to bardzo już dorosły hehe ..ten tekst mnie rozwalil..zdrowe podejście do siebie ta skwaszona mina zupelnie zbędna... zazdroszcze takich możliwości - kupna dobrych ciuchow w przystępnej cenie... i żeby skończyć coby więcej nie zaśmiecać wątku - pisałam "kolega" z czystego szacunku.. bo wyszło jakoś tak ironicznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patriota Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Zostałą zamontowana sprzodu przerzutka XT teraz kolej na cały osprzet XT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomy Napisano 16 Marca 2009 Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 To i ja się wpiszę. Moja Skocina ma przejechane 3 tysiące kilometrów i to było tyle, ile trzeba żeby polubić czterozawiasowca Rama to Reflex FX-35 z damperem LCR Widelec REBA Race Crossride'y od Mavica Hayes'y Trail Napęd XT/Deore Od niedawna świetne opony Nobby Nic Do wymiany na nowy sezon sztyca+siodło, korba i stare kliki Shimano na ubijaki Póki co, jestem więcej niż bardzo zadowolony ze Skociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniar1 Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Scott Magnum Mk1 z '95r Rama Cro-Mo, Rurki Tange, oczywiście cieniowane Osprzęt to Shimano Acera, ale wszystko oryginalne. Dopiero w tym roku wymienię przerzutkę z przodu też na Shimano Amorek to Rock Shox Quadra 5-twardy chyba bardziej niż sztywniak:P Ale z duszą i nie do zajeżdżenia Obręcze to na bank Mavic ale trudno mi powiedzieć jaki model dokładnie Sprzęt jakiś czas stał sobie i czekał na lepsze czasy, jaieś kilka tygodni temu wyciągnąłem go, zrobiłem przegląd i przejechałem kilkanaście kilometrów po stolicy. Efekt to zapalenie gardła ale jak tylko się wykuruję to biorę czarnego rumaka i jazda:) Do zobaczenia na ścieżkach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzewa Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Nasza rodzina Scottów po niespodziewanej stracie, nieodżałowanego Voltage MX2 z 2002 roku / ach co to był za rocznik.../ powiększyła się. Od dziś klękamy z uwielbieniem przed młodziaskiem z 2009 ; skalaczkiem 40 Rozwaliły mnie totalnie białe Juice 3,5 /taki akcencik nonszalancji/ zdjęć nie dam bo jeszcze odblaski nie zdjęte - siara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forensic Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Mój trzeci scott Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patriota Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 niezła kicia. Ja czekam na hamulce do swojej suki sd7 ma być jutro kurierem bo sie puszczała dziewczyna bez hamulców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 @Forensic Zdjęcie mi się strasznie podoba, czarno-białe i do tego to tło tylko rowerek coś słabo widać Zarzuć kolorową fotką z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forensic Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 @ForensicZdjęcie mi się strasznie podoba, czarno-białe i do tego to tło tylko rowerek coś słabo widać Zarzuć kolorową fotką z bliska Trzeba kliknąc na fotkę, otworzy się imageshack, ponownie kliknąc na fotkę w imageshacku i otworzy się w oryginalnej rozdzielczości W kolorze wygląda to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon86 Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam! Od tygodnia jestem posiadaczem scotta scale 30 08 Jestem mega zadowolony A moja kobieta od tygodnia posiada contesse 10 rownież 08 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forensic Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam! Od tygodnia jestem posiadaczem scotta scale 30 08 Jestem mega zadowolony Pozdrawiam Jakieś modyfikacje w planach? Zadam niedyskretne pytanie Ile ważysz? Ja obecnie 84kg i miałem pewne obawy przy kupnie carbonowej ramy. Jak na razie rowerek "żyletka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.