Skocz do zawartości

Scott Club

Piterpak

Rekomendowane odpowiedzi

Ile będzie ważył? :)

Świetny sprzęt.

Dzięki !

Z aktualnych części, które posiadam wyjdzie mi 8.066 kg. Ale liczę, że uda mi sie wymienić tylne koło, sztycę i kilka drobiazgów ... wtedy waga powinna zejść do 7.6 kg.

Pozdrawiam,

Sebastian

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witajcie Scott maniacy :( Dopiero teraz znalazłem tak wspaniałe miejsce jakim jest Scott Club B) Mniej więcej od 9 lat jestem wiernym fanem marki Scott.

Od roku 2000 posiadam Scotta Purgatorego ( w 2003 przeszedł spore modyfikacje; oryginalna została tylko rama ), następnie w roku 2003 stałem się posiadaczem ramy Scotta Buldera i powstał całkiem niezły sprzęt; w tym samym roku powstał kolejny rower z rogami karbonowymi scotta, modyfikowany do dziś. I od czerwca powstał nowy rower na ramie ofc Scotta Scale 40 - maszyna na maratony.

Dwa tygodnie temu jeszcze mialem w swojej stajni 3 Scotty i składaka. W chwili obecnej 2 Scotty :D i skladak :D

Ja z kolei mam Scotta Scale 30, rewelacyjny rower. Trochę mu ujednoliciłem osprzęt - na pełny XT (oprócz rewelacyjnych hamulców Juicy 5). Mam jeszcze komplet opon Mountain King 2.2 na cięższy teren.

http://www.bikeboard.pl/index.php?d=galeri...art=474&m=7

Poprzedni miałem Schwinna Moaba - w porównaniu do Scotta był mniej wygodny w prowadzeniu - jednak była to naprawdę niezła marka.

• 3 tygodnie później...

Witam wszystkich wlascicieli scottow.

Niedlugo tez stane sie posiadaczem scale'a 70 i mam pytanko.

Niestety nie moge zobaczyc roweru na zywo i nie wiem czy obnizenie mostka mozliwe jest tylko przez obrocenie mostka, czy tez, sa tam jakies podkladki. Wole byc wczesniej przygotowany na wszelkie korekty pozycji. Z gory dziekuje za podpowiedzi.

• 4 tygodnie później...

Witam:) widze że dawno tutaj nikt nie zagladał....a fanów scotta myślę że nie brakuje:)...przez rok jeździlam scottem votage YZ1...od marca jestem dumną posiadaczką scotta scale 80...fundusze na tyle tylko pozwolily ale jestem super zadowolona bo śmiga sie nim bajecznie zarówno po szosie jak i terenie...dobrze się trzyma nawet piaszczystych podjazdów...pozdro dla scott-maniaków :)

• 1 miesiąc temu...

Witam. Nie jestem posiadaczem Scotta ale lubie tą markę(w szczególności modele Genius'a). Ostatnio w MR przeczytałem że to szwajcarska marka. Zawsze myślałem że "to made in USA" Nawet mieli kiedyś na ramach napisane "ScottUSA". Jak to jest?

Witam wszystkich posiadaczy scottów ! :thumbsup: Z miłą chęcią dołączam się do tego grona :) Aktualnie od 2 lat jeżdże na speedsterze s60, z racji zakończenia sezonu będzie trochę modernizowany. Także jeżeli mi się uda, to na dniach stanę się posiadaczem drugiego scoota, scale 60 B). Zdjęcia postaram się nadesłać w najbliższym czasie, pozdrawiam !!!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Czy ktoś z Was orientuje się, który z dealerów Scotta ma największy, dostępny wybór akcesoriów i części? Interesuje mnie region płn i środkowa Wielkopolska, Pomorze, Bydgoszcz i okolice? Dodam, że znane mi są 2 sklepu Scotta: w Bydgoszczy (Olimpia) i 2 Koła (Suchy Las k. Poznania)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...