Kozak Napisano 4 Maja 2008 Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Ile będzie ważył? Świetny sprzęt. Dzięki ! Z aktualnych części, które posiadam wyjdzie mi 8.066 kg. Ale liczę, że uda mi sie wymienić tylne koło, sztycę i kilka drobiazgów ... wtedy waga powinna zejść do 7.6 kg. Pozdrawiam, Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 8 Maja 2008 Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Rowerek wypasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozak Napisano 8 Maja 2008 Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Rowerek wypasik Dzięki ... Twój sprzet to też super "wypasik" :-) Każdy Scott to arcydzieło na 2 kołach ! S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Mój scott dostał biała owijkę i białe siodełko. Teraz tylko jakieś dobre kola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 A to mój baj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moniaaaczek Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dolaczam do grona :-) Od paru dni rozkoszuje sie Scottem Contessa Plasma. Ciao! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Niezły sprzęt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 O ja, to jak czołg wygląda :] Musisz budzić podziw wśród pieszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Niezły sprzęt, ale się zapytam dlaczego wziełaś czasówkę? Nie lepiej było wziąć Contesse CR1 pro ? Galeria zdjęć mojego s60 http://forumszosowe.org/viewtopic.php?t=13...c&start=795 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moniaaaczek Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 To jest rower o profilu triathlonowym.Dokladnie taki jakiego potrzebuje. Tutaj gdzie mieszkam takie rowery nie wzbudzaja zadnych emocji,bo wiekszosc ludzi stac na tego typu sprzet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrhairyguy Napisano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witajcie Scott maniacy Dopiero teraz znalazłem tak wspaniałe miejsce jakim jest Scott Club Mniej więcej od 9 lat jestem wiernym fanem marki Scott. Od roku 2000 posiadam Scotta Purgatorego ( w 2003 przeszedł spore modyfikacje; oryginalna została tylko rama ), następnie w roku 2003 stałem się posiadaczem ramy Scotta Buldera i powstał całkiem niezły sprzęt; w tym samym roku powstał kolejny rower z rogami karbonowymi scotta, modyfikowany do dziś. I od czerwca powstał nowy rower na ramie ofc Scotta Scale 40 - maszyna na maratony. Dwa tygodnie temu jeszcze mialem w swojej stajni 3 Scotty i składaka. W chwili obecnej 2 Scotty i skladak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek111 Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja z kolei mam Scotta Scale 30, rewelacyjny rower. Trochę mu ujednoliciłem osprzęt - na pełny XT (oprócz rewelacyjnych hamulców Juicy 5). Mam jeszcze komplet opon Mountain King 2.2 na cięższy teren. http://www.bikeboard.pl/index.php?d=galeri...art=474&m=7 Poprzedni miałem Schwinna Moaba - w porównaniu do Scotta był mniej wygodny w prowadzeniu - jednak była to naprawdę niezła marka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 15 Września 2008 Udostępnij Napisano 15 Września 2008 to i ja sie dolacze z moim scottem afd elite ktorego posiadam o jakichs dwoch tygodni jak sie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vikingsurf Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam wszystkich wlascicieli scottow. Niedlugo tez stane sie posiadaczem scale'a 70 i mam pytanko. Niestety nie moge zobaczyc roweru na zywo i nie wiem czy obnizenie mostka mozliwe jest tylko przez obrocenie mostka, czy tez, sa tam jakies podkladki. Wole byc wczesniej przygotowany na wszelkie korekty pozycji. Z gory dziekuje za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportsterman Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 cześć, od trzech miesięcy śmigam na takiej oto crossmaszynie Scotta i z przyjemnością dołączę do szacownego grona pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladybird Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam:) widze że dawno tutaj nikt nie zagladał....a fanów scotta myślę że nie brakuje:)...przez rok jeździlam scottem votage YZ1...od marca jestem dumną posiadaczką scotta scale 80...fundusze na tyle tylko pozwolily ale jestem super zadowolona bo śmiga sie nim bajecznie zarówno po szosie jak i terenie...dobrze się trzyma nawet piaszczystych podjazdów...pozdro dla scott-maniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witam. Nie jestem posiadaczem Scotta ale lubie tą markę(w szczególności modele Genius'a). Ostatnio w MR przeczytałem że to szwajcarska marka. Zawsze myślałem że "to made in USA" Nawet mieli kiedyś na ramach napisane "ScottUSA". Jak to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 W MR błędnie napisali. Scott jest na pewno amerykańką marką. Powstała w latach 50- tych, z początku oferując sprzęt do sportów zimowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolli Napisano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witam wszystkich posiadaczy scottów ! Z miłą chęcią dołączam się do tego grona Aktualnie od 2 lat jeżdże na speedsterze s60, z racji zakończenia sezonu będzie trochę modernizowany. Także jeżeli mi się uda, to na dniach stanę się posiadaczem drugiego scoota, scale 60 . Zdjęcia postaram się nadesłać w najbliższym czasie, pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeGenD Napisano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witam. Dopisuje się tutaj xD . Mam scotta yz1 po tiuningu na dirtówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Czy ktoś z Was orientuje się, który z dealerów Scotta ma największy, dostępny wybór akcesoriów i części? Interesuje mnie region płn i środkowa Wielkopolska, Pomorze, Bydgoszcz i okolice? Dodam, że znane mi są 2 sklepu Scotta: w Bydgoszczy (Olimpia) i 2 Koła (Suchy Las k. Poznania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Scott Aspect 40 który ulega/uległ już znacznym modyfikacjom ;-) Ogólnie to zadowolon jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpmx Napisano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ja od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Sportstera P4. Szkoda tylko, że na razie było bardzo niewiele okazji, żeby wypróbować nabytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rappid Napisano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 moja szosa scott cr1 sl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 6 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 rappid piękna ta Twoja szoska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.