Skocz do zawartości

[rower] Bianchi JAB 7100 za 2990 zł. Czy warto kupić?

cimen33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobrze wyposażony, o specyficznej geometrii, jeśli Ci podpasuje, jeśli lubisz jeździć na niskiej kadencji wypychając nogi, jeśli lubisz stabilne prowadzenie, jeśli lubisz bardziej zjeżdżać niż podjeżdżać- to kupuj.

Napisano

Kupuję Kona Kula 2009. Zaczynam urlop za dwa tygodnie więc wtedy pojadę po rower. na pewno napiszę jakie będą wrażenia. Dziękuję wszystkim za pomoc.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jestem już posiadaczem http://allegro.pl/rower-kona-kula-2009-r-18-45-warszawa-i1741012781.html

Przejechałem nim na razie jakieś 50 km i to prawie tylko po asfalcie. Bo malowanie miałem w domu i czasu mało. Tylko oczywiście jak to na początku przerzutki już rozregulowane i hamulce tarczowe trochę trą. Ale po około 300 km mam jechać na przegląd. Może w tym tygodniu uda mi się gdzieś w teren pojechać.

PS. Czemu w nowych rowerach osprzęt jest tak bardzo nasmarowany jakimś klejącym się badziewiem? Musiałem to czyścić i odtłuszczać bo wszystki brud się lepił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...