Rulez Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Dobrze wyposażony, o specyficznej geometrii, jeśli Ci podpasuje, jeśli lubisz jeździć na niskiej kadencji wypychając nogi, jeśli lubisz stabilne prowadzenie, jeśli lubisz bardziej zjeżdżać niż podjeżdżać- to kupuj.
Yoshimitsu9 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 Daj znać do wybrałeś i jak Ci się jeździ na nim.
cimen33 Napisano 31 Lipca 2011 Autor Napisano 31 Lipca 2011 Kupuję Kona Kula 2009. Zaczynam urlop za dwa tygodnie więc wtedy pojadę po rower. na pewno napiszę jakie będą wrażenia. Dziękuję wszystkim za pomoc.
cimen33 Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Napisano 21 Sierpnia 2011 Jestem już posiadaczem http://allegro.pl/rower-kona-kula-2009-r-18-45-warszawa-i1741012781.html Przejechałem nim na razie jakieś 50 km i to prawie tylko po asfalcie. Bo malowanie miałem w domu i czasu mało. Tylko oczywiście jak to na początku przerzutki już rozregulowane i hamulce tarczowe trochę trą. Ale po około 300 km mam jechać na przegląd. Może w tym tygodniu uda mi się gdzieś w teren pojechać. PS. Czemu w nowych rowerach osprzęt jest tak bardzo nasmarowany jakimś klejącym się badziewiem? Musiałem to czyścić i odtłuszczać bo wszystki brud się lepił.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.