Skocz do zawartości

[rama] canonadle falsh

mjotka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Flash jest w ofercie od 2010r., więc dużego pola do domysłów nie ma.

Takie malowanie występuje w wersjach karbonowych, głównie pod headshok.

Aha, z tego co z grubsza przejrzałem, żaden z katalogowych modeli nie ma napisu handmade in USA na tylnych widełkach.

Najlepiej popytać sprzedawcę o szczegóły i potem się zastanowić.

Napisano

Jest też Flash aluminium w takim malowaniu, i ten ze zdjęć właśnie takim jest, Panie kolego Bartku. ;-)

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Napisano

Z tego co mi wiadomo żaden carbonowy model Cannona niejest produkowany w juesej,o ile jeszcze go tam w ogóle robią co by wyjaśniało brak oznaczenia ,,zdjelano w juesej rukami"

Na rynku jest parę Cannonów w alu, ale są to starsze modele ram, jeszcze wyprodukowane za wielką wodą.

Napisano

Zagadka rozwikłana - Cannondale flash F3 2010. Jest to alu, to już mi sprzedawca powiedział.

Ale zastanawia mnie jeszcze, ile warto za nią zapłacić?

Napisano

Nie musiał mówić, ze strony Cannona jasno wynika, że Flash F1-F3 są z ze stopów z aluminium.

Natomiast że to F2 miałeś już wcześniej napisane.

Napisz ile chce, np. rama Treka 8500 z 2010 w sklepie to 1799 zł ... Flash to jednak ciekawsza rama ...

Napisano · Ukryte przez Schwefel, 28 Lipca 2011 - to nie jest temat do takich pytań
Ukryte przez Schwefel, 28 Lipca 2011 - to nie jest temat do takich pytań

Hey. Według Was ktora rama jest lepsza.. Accent czy merida ?

Dziekuje za odpowiedzi.

Napisano · Ukryte przez Schwefel, 28 Lipca 2011 - Brak powodu
Ukryte przez Schwefel, 28 Lipca 2011 - Brak powodu

Padwiedyszki, ić stont, i pszepadnij!

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Napisano

No to jest ta aukcja o której mowa. Sprzedający poinformował mnie, że już obie sprzedał. Być może jeszcze aukcji nie pozamykał, na allegro była wystawiona jedna a klienta może mieć poza. Ale napisałem do niego dlaczego jeszcze jest aukcja, zobaczymy co odpisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...