widzim Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Chłopacy w sklepie lekko zagubieni, być może zbyt długo tam nie pracują. Szansę trzeba im dać. Co do szefa to tak jak już powyżej kolega Miskov napisał facet wie o czym mówi i czym handluje(zapewne dlatego jest szefem ). Do tego jest też zawodnikiem Torq Superior więc wspólny temat można szybko znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speq Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Że jest zawodnikiem dowiedziałem się w sklepie rowerowym w Środzie Wlkp. i tam mnie skierowano, chyba się jednak wybiorę raz jeszcze do tego sklepu i może będę miał więcej szczęścia niż poprzednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/rock-shox-sid-race-2010-naklejki-i1784287558.html Naklejki niebieskie za 25zł komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzim Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/rock-shox-sid-race-2010-naklejki-i1784287558.htmlNaklejki niebieskie za 25zł komplet wiem, wiem... zrobione dla mnie i już kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freud Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Może ja się nie znam, ale może po prostu lepiej odkleić te czerwone i problem kolorystyki z głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzim Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 heh jeśli odkleję obecne to w oryginale jest zielony kolor także będzie jeszcze gorzej. Niebieskie już zamówione więc będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 A po za tym bez naklejek golenie sida by wygląda zbyt goło, jak by można było to tak ująć Czekam na foty, bo rowerek... ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzim Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 dobra, naklejki przyszły i zostały naklejone. Ogólnie jeśli mam je ocenić to trochę mijają się z oryginałem aczkolwiek z daleka większych róznic nie widać i powiedzmy że moje zadowolenie to 8/10. Fotki robione telefonem więc jakość średnia. Właśnie się pakuję wraz z Sup`em na wakacje w Karpaczu, myślę że fotki przywiozę ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Megan23 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Teraz jest kompletny, pozazdrościć . Wakacji w Karpaczu także, podejrzewam, że "wakacje" rozumiesz jako "obóz treningowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzim Napisano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2011 mały update: Skewers: (Zaciski kół) J&L titanium 29,9g TOTAL : 9668,31 gram Karpacz - Ściana Płaczu zaliczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JGa Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 noo..jeżeli orlik jest dla Ciebie ścianą płaczu to chyba musisz ostro zabrać się za trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzim Napisano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2011 (edytowane) wierz mi, że nasze tereny nie oferują takich wzniesień i delikatnie mówiąc zadyszka była i to konkretna a trening swoją drogą powinien być częstszy tylko ktoś by mnie musiał mocno w d... kopnąć a Ściana Płaczu to chyba nazwa wjazdu na Orlinek, bynajmniej przynajmniej tak jest opisana Edytowane 9 Września 2011 przez safian Nie używajmy słów, których znaczenia nie znamy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzim Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 WItam po dłuższej nieobecności. Przypomniałem sobie o tym temacie i postanowiłem zaktualizować zmiany jakich dokonałem w swoim Superiorze. Wagowo szału nie ma ale wszystko dla wygody no i mam nadzieję lepszych wyników na treningach i wyścigach. Seat: (Siodlo) SPECIALIZED TOUPE 143mm 164g Tire (Front): (Opona Przednia) - CONTINENTAL RACE KING 2.0 Race 412g Tire (Rear): (Opona Tylna) - CONTINENTAL RACE KING 2.0 Race 425g TOTAL: 9558,31g Wkrótce wrzucę jakąś aktualną fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 6 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Cześć, żeby nie off top napiszę że rowerek super. Wkońcu zobaczyłem jak wygląda zestawik czarne obręcze- czarne szprychy z jedną czerwoną - czerwone nyple ( właśnie takie mam w planach podczas składania swojego roweru ). Ja Ci powiem jak ja załatwiłem sprawę z naklejkami - kupiłem używaną Magurę z bardzo obdartymi naklejkami. Zerwałem i miałem zostawić gołe golenie, ale jakoś mi nie pasowało. Za komplet nowych w sklepach życzą sobie nawet 100zł !!! Więc wysłałem kilka maili do Magury i przysłali mi gratis komplecik naklejek, i to na ich koszt:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 6 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) Nie przepadam za niebieskim i tym bardziej białym ale rower naprawdę ładny no i gratuluje wagi a od kiedy zmieniłeś naklejki na widelcu to rower prezentuje się naprawdę super. Wisienką na torcie było by białe siodełko Powiedz mi jak Ci się sprawują koła ciekaw jestem głównie obręczy Ritchey'a? Edytowane 6 Listopada 2012 przez mixchris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi