CR7 Prezes Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Co do osłonki nie uzywam i niebardzo chciałbym używac nawet gdybym miał..... Co do stroju Kolarskiego mysle że jesli ktos jeździ wolno spokojnie obcisłe gacie nie sa na miejscu Ale jeśli ktos jeździ szybko cały czas i tylko miga ludziom to ten obcisly kostium jest w porzadku (dobrze jeszcze w jakimś klubie być żeby były napisy:) ) Sam najczęsciej uzywam ciuchów klubowych WKK (pozrawiam wszystkich przy okazji) a jesli wychodze sie przejechać zakładam normalny strój tkz. "cywila" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 głownie chodzi mi o to że osłonka to dodatkowe cm szerokości naszego roweru i nie wszedzie sie mozna zmiescic no ale fakt wazne ze rpzerzutka nie ucierpi Guzik prawda o ile mi wiadomo nikt nie produkuje seryjnie osłonek na przerzutki które wystają bardziej niż pedały albo kiera!!! Ja czegoś takiego nie mam i chyba nie zamontuję ale jak znalazł bym gdzieś takie z fajnym desingiem to myślę żę bym się pokusił... Jeśli była by w fajnym kolorze nie szpecąca bika to bym wziął mam wprawdzie tylko półroczne Alivio ale dla mnie nie ma sensu kupować innych, może lepszych... A propos spodenek... Co wy tutaj[ciach][ciach][i jeszcze raz ciach][i ciach][ciach][ciach][ciach] B ________________ "Life it seems, will fade away Drifting further every day Gettin lost within myself Nothing metters no one else" Tak dla ukojenia skołatanych nerwów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 lol!! nie o to mi chodizlo. ale czy jak przjeezdzac miedzy kamieniami to tez sie musisz na kiere zmieścic? lol nad pedałami masz kontrole i je widzisz, mozesz ustawic wyzej nizej dany pedal, a o tyle mozna zapomnieć, ale tak jak pisalem to jest naciągany problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_w44 Napisano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Obecnie niee i nigdy tez nie Nie jest mnie potrzebna, poniewaz sie nie wywracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Co do osłonki na korbę to nigdy nie miałem i chyba nie zamierzam mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Kiedys dawno temu miałem Trawersa i była tam własnie osłona na tylnią przerzutke - pamietam tylko ,ze kilka razy oberwałą i juz sie ledwo trzymała. Teraz nie wyobrażam sobie jazdy z taką osłonką ani na przerzutke ani na korbe. Po pierwsze, ze waży sporo po drugie ze szpeci troche wygląd bike'a no i niepotrzebne za bardzo w XC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 4 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 rowniez niemam oslonki na moja deorke.w sumie niemam zadnych oslonek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 4 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 miałem takową w moim pierwszym rowerze i to jest do dupy noie dość że wygląda okrutnie to jeszcze kilka razy miałem że (chodziłem wtedy do 2kl. podst.) jak kładłem rower na ziemie to osłona przygniatała przerzutke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 4 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Bo rower się kładzie na drugiej stronie a nie na przerzutkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 4 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 teraz patrz ile miałem lat ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theDAMIstrzu Napisano 10 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ja ostatnio przy regulacji przerzutek zobaczyłęm że am zgięty hak przewżutki .. jednak osłonka by się czasami przydała Ale z drugiej strony hak można zawsze wyprostować :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 10 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Osłona przerzutki nie szpeci aż tak roweru jeśli jest sensownie wykonana. Jeśli znajdę jakąś dobrą w sklepie to kupię. Moja przerzutka nie jest poobijana, tylko dosłownie zeszlifowana. Wystające części są chudsze na krawędziach nawet o 3mm. Jeszcze działa, ale jeszcze kilka zakrętów w prawo na mokrej nawierzchni powyżej 30km/h i w końcu się podda. Wole dogiąć od czasu do czasu osłonę, niż trzymać się niskiej grupy osprzętu, bo lepszej będzie szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theDAMIstrzu Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Moja przerzutka nie jest poobijana, tylko dosłownie zeszlifowana. Wystające części są chudsze na krawędziach nawet o 3mm. Hehe masz samoczynnie odchudzającą się przerzutkę :-) szpanik taki A inni się ęczą jak tu odchudzić swojego bika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 A ja mam oslonke. Kiedys uratowala ona moje przerzutki, gdy jechalem sobie po miescie i musialem szybko omijac jakiegos dzieciaka. Jako ze miejca bylo niewiele to zeby go nie przejechac zsunalem sie na ulice z wysokiego kraweznika. Gdyby nie oslonka to musialbym kupowac nowe przerzuty. Ale mam taka dosc mala. Przez pewien czas mialem wieksza (dluzsza) i mnie szlag trafial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salamander Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 ja jezdze bez zadnych oslonek, ale kiedys zalowalem ze sobie nie zalozylem, poniewaz przywalilem jakos bokiem w drzewo i przerzutka byla do wywalenia... cale szczescie wtedy mialem jeszcze przecietny osprzet to pol biedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.