Skocz do zawartości

[maraton] II Dębowy Maraton Rolkowo-Rowerowy Dąbrowa Górnicza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja tam pudlo to moge ogladac co najwyzej przed i dlugo po zawodach :) jak juz nikogo nie ma :)

wiec pojade sobie jak zawsze - dla relaksu :)

szukam tylko jakiegos slicka taniego :) zawsze to bedzie pare sekund szybciej

:)

Napisano

Dzieki ;)

nie na rowerze, ale rower znowu pomoze mi wrocic do sprawnosc ;)

Na codzien gram w siatkowke - i to wlasnie na siatkowce trafil sie taki przypadek.

teraz szukam trenazera - bo pedalowac trzeba, a w teren pewnie predko nie rusze ....

Napisano

Lepsza frekwencja niż na MP XC w Jeleniej tydzień temu :icon_lol:

Ja wybrałem góry, tak jak pisałem, ale może za rok się pojawię :icon_wink:

Napisano
Oczywiście przyjechało parę "gwiazd" na szosach i ostro walczyli o srebrną paterę cieniaki Mi.in reprezentanci GK Zagłębia Sosnowiec - żałosne

Ale na pewno się dowartościowali

Żałosne to jest marudzenie, że przyjechał ktoś lepszy i wygrał, regulamin nie zabraniał startu zawodnikom z licencją PZKol ani nie wspominał nic o rowerze na jakim można startować, a trenować nikt nikomu nie broni, Tobie też. Była możliwość się pościgać to się pojawili, gdyby działo się coś na wyższym poziomie w ten dzień to pewnie by ich nie było. Wina leży po stronie organizatora, że nie wprowadził podziału zawodnik/amator.

Napisano

Panowie :)

Nie ma sie co obrazac na szosowcow, ze pojechali :) wolno im bylo ? niestety tak.

jest w dabrowie sporo terenow na fajne maratony MTB - tylko kto tam przyjedzie??

Debowy w/g mnie nie jest nastawiony na promocje kolarstwa czy rolek...

Debowy to impreza, ktora ma promowac Pogorie i miasto Dabrowa Gornicza.

zatem celem organizatora jest jak najwiekszy rozglos w mediach, a to jest mozliwe m.in. dzieki duzej liczbie uczestnikow.

niestety - cale nasze (tym razem niestety wasze) sciganie schodzi na drugi, a moze nawet i trzeci plan :) odwalamy tylko kawal dobrej marketingowej roboty :)

i watpie, zeby w przyszlym roku byla jakakolwiek zmiana w regulaminie .... a i tak pojedziemy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...